ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: To δελτίο καιρού έως και την Τετάρτη

- Advertisement -

To δελτίο καιρού έως και την Τετάρτη και δυο λόγια για την επόμενη, πολύ σημαντική απο καιρικής άποψης εβδομάδα!

Tην επόμενη εβδομάδα ίσως και απο τις αρχές της αλλά κυρίως προς τα τέλης της, γύρω στις 4 του Γενάρη, δεν έχει αλλάξει τίποτα απο αυτά που σας περιέγραψα στα προηγούμενα ποστ των τελευταίων ημερών.

Ο “ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ” κατάλληλου κρύου και υγρασίας (σύννεφα) για χιονοπτώσεις και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης φαίνεται να επιμένει και με τα σημερινά στοιχεία ;).

- Advertisement -

Διατάξεις σαν αυτές που πάνε να διαμορφωθούν την επόμενη εβδομάδα έως και την αρχή του νέου έτους, τουλάχιστον στο παρελθόν μας είχαν συνηθίσει σε τέτοια φαινόμενα. Κλιματική αλλαγή όμως είναι σήμερα αυτή.. δεν είναι παίξε γέλασε 🙂

Κι επειδή η δουλειά μου είναι η ενημέρωση του κοινού και όπως γνωρίζεται όχι να ρίχνω ‘καιρικές φωτοβολίδες” προς χάριν εντυπωσιασμού και likes, τονίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την Πρωτοχρονιά για ασφαλή συμπεράσματα καθώς μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποιες περιοχές των Βαλκανίων και κατ’ επέκταση και της χώρας θα επηρεαστούν απο το κύμα ψύχους που πάει να “διασχίσει ” εκείνες τις ημέρες σχεδόν ολόκληρη την κεντρική και ανατολική Ευρώπη!

Σε κάθε περίπτωση κάθε άλλο παρά “βαρετοκαιρία” θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το δελτίο καιρού ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: To δελτίο καιρού έως και την Τετάρτη και δυο λόγια για την επόμενη, πολύ σημαντική απο καιρικής άποψης εβδομάδα!

Καλό Σ/Κ φίλοι μου!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

- Advertisement -

________________