Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΗ προπαγάνδα καταρρέει μπροστά στην πραγματικότητα

Η προπαγάνδα καταρρέει μπροστά στην πραγματικότητα

Οι φανατικοί του Προσυμφώνου χρησιμοποίησαν από την αρχή το επιχείρημα της σταθερότητας και της σταθεροποίησης για να περάσουν τις βάρβαρες ιδέες τους.

Όμως από τότε που υπέγραψαν το Προσύμφωνο υπάρχουν μόνο προβλήματα. Οι Αλβανοί δεν θέλουν να ονομάζονται Μακεδόνες. Η Αλβανία θέλει να ενωθεί συνοριακά με το Κοσσυφοπέδιο.

Η Τουρκία θέλει να βάλει τα αλβανικά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οι μαχητές του Κοσσυφοπεδίου θέλουν στρατό. Οι Σέρβοι θέλουν ανταλλαγή εδαφών με το Κοσσυφοπέδιο. Η Εκκλησία των Σκοπίων θέλει αυτοκεφαλία. Η Εκκλησία του Μαυροβουνίου θέλει την αυτοκεφαλία για να ξεφύγει από την επιρροή της Σερβίας.

Η Εκκλησία της Ουκρανίας πήρε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να ανεξαρτητοποιηθεί από την επιρροή της Ρωσίας. Βλέπουμε ότι αντικειμενικά η περιοχή είχε χρόνια να δει τέτοια αστάθεια. Και αυτό χωρίς να υπολογίσουμε και τα προβλήματα που υπάρχουν με την ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία.

Έτσι τώρα όλοι αντιλαμβάνονται ότι η προπαγάνδα της κυβέρνησης δεν άντεξε ούτε τα δεδομένα των επόμενων μηνών κι ότι δεν έχει κανένα μέλλον.

Άρθρο του Ν. Λυγερού     

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ