Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣυμφωνική Ορχήστρα και "The Wall" με τη Φιλαρμονική στην Καλαμάτα

Συμφωνική Ορχήστρα και “The Wall” με τη Φιλαρμονική στην Καλαμάτα

Πλήθος εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την πρώτη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Καλαμάτας, πολλές εκδηλώσεις στο Μέγαρο Χορού και τη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας στην «Τέντα» με τους Planet Caravan, που θα αποδώσουν το “The Wall” των Pink Floyd, συνθέτουν τον καμβά των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Στις 27 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην ιστορική πρώτη εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας Καλαμάτας!

Θα παρουσιασθεί ένα πρόγραμμα ευχάριστο, διασκεδαστικό, γιορτινό και περιπετειώδες, μια και θα εναλλάσσονται άριες, ντουέτι, τρίο και κουαρτέτα από διάσημες ελληνικές οπερέτες με γιορτινά τραγούδια, ενώ το πρόγραμμα θα ανοίξει με το έργο “Celebration I, op. 105” του Στάθη Γυφτάκη, που συντέθηκε ειδικά για αυτή τη συναυλία.

Μια ορχήστρα 46 μουσικών, η Κατερίνα Παλαιολόγου (σοπράνο), η Λήδα Δημητριάδη (σοπράνο), ο Γιάννης Καλύβας (τενόρος), ο Μιχάλης Ψύρρας (βαρύτονος) και ο μαέστρος Ανδρέας Τσελίκας θα περιμένουν τους φίλους της μουσικής, για να γιορτάσουν μαζί αυτή την ιστορική μέρα για τα μουσικά δρώμενα της πόλης!
Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο από τις 20 Δεκεμβρίου και, φυσικά, στο Μέγαρο Χορού πριν την παράστασ

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, με τη σύμπραξη των Planet Caravan, θα παρουσιάσει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», το “The Wall” των Pink Floyd. Πρόκειται για συναυλία αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ