Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝεα καταγγελία για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ απο τους "Ενεργούς Δημότες Επιδαύρου"

Νεα καταγγελία για τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ απο τους “Ενεργούς Δημότες Επιδαύρου”

Σε νέα ανακοίνωση-καταγγελία προχώρησε η δημοτική παράταξη “Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου” σχετικά με τους αυξημένους λογαριασμούς ύδρευσης που εκδόθηκαν από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της Επιχείρησης αρνείται να τους αποσύρει.

 

Η ανακοίνωση των “Ενεργών Πολιτών Επιδαύρου”:

Στην δημοτική αρχή κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν! Κάποιοι καταλαβαίνουν και δεν κάνουν τίποτα, ενώ κάποιοι άλλοι μένουν απλά αμέτοχοι για έναν περίεργο προσωπικό τους λόγο!

Ενώ διαπιστωμένα οι λογαριασμοί στην ΔΕΥΑΕΠ είναι οι περισσότεροι λανθασμένοι (για να μην πω τίποτα χειρότερο), όταν βάλαμε το θέμα στον Πρόεδρο και του ζητήσαμε το αυτονόητο: Να πάρουν πίσω τους λογαριασμούς που μοίρασαν και να πληρώσουν οι καταναλωτές έναντι με βάση την περσινή αντίστοιχη περίοδο έως ότου υπάρξει εκκαθαριστικός λογαριασμός (όπως κάνει η ΔΕΗ), μας δήλωσε ότι όλα είναι καλώς καμωμένα! Το μόνο που ένοιαξε τον κύριο Μακρή ήταν να αναφέρει ότι εγώ θα είμαι πάλι στην αντιπολίτευση και αυτός πάλι υποψήφιος σε λίγους μήνες!

Με μια εγωιστική, αλαζονική και απολυταρχική συμπεριφορά (έτσι όπως έχει μάθει μάλλον!!) μας λέει ότι όποιος έχει πρόβλημα να κάνει αίτηση και θα το δει η αρμόδια επιτροπή! Δεν τον πείραξε που ρήμαξαν και βούλιαξαν την επιχείρηση ως δημοτική πλειοψηφία για εννιά ολόκληρα χρόνια που είναι στην εξουσία, δεν τον πείραξε που όλος ο κόσμος (μάλλον όλοι είμαστε τρελοί φαίνεται) παραμιλάει με τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν, αλλά ούτε και το γεγονός ότι θα γεμίσει ενστάσεις και αιτήσεις η ούτως ή άλλως προβληματική επιχείρηση, αυτός και ο εγωισμός του να είναι καλά!

Δυστυχώς κατώτεροι των περιστάσεων και οι βουβοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, αλλά κυρίως ο Δήμαρχος.

Πηγαίνετε εσείς κύριε Μακρή και κύριοι της πλειοψηφίας να πείτε στον κόσμο να σώσει την ναυαγισμένη επιχείρηση και να σας εμπιστευτεί ξανά! Πηγαίνετε εσείς να πείτε στο ζευγάρι που ήρθε λογαριασμός 11.500€, χωρίς προηγούμενη οφειλή και άλλα πολλά, ότι δεν αναγνωρίζετε λάθη της διοίκησης και για όλα φταίνε κάποιοι κακοί υπάλληλοι (όπως είπατε σήμερα!!) ή οι καταναλωτές!

Δεν είναι κακό να παραδέχεστε τα λάθη σας και να τα διορθώνετε! Κακό είναι να ταλαιπωρούνται οι πολίτες για δικές σας ανεπάρκειες! Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι εσείς πληρώνεστε για να υπηρετείτε τους δημότες και όχι να τους ειρωνεύεστε και να τους ταλαιπωρείτε, όπως προφανώς έχετε μάθει! Περιμένουμε την αντίδραση του Δημάρχου και όσων ακόμη από την πλειοψηφία αντιλαμβάνονται όσα συμβαίνουν στις μικρές κοινωνίες που ζούμε και συμμερίζονται την αγωνία και το θυμό των πολιτών.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ