Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑνακοίνωση του "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" για την κακοτεχνία στο γεφυράκι της πλατείας Αγίου...

Ανακοίνωση του “ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” για την κακοτεχνία στο γεφυράκι της πλατείας Αγίου Πέτρου

Με ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση Άργους-Μυκηνών “ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ”, στηλιτεύει την κίνηση του Δήμου να τοποθετήσει πινακίδα στο γεφυράκι που υπάρχει στην πλατεία Αγίου Πέτρου, η οποία ενημερώνει οτι απαγορεύεται να περνούν αναπηρικά αμαξίδια, λόγω της μεγάλης κλήσης.  

 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η δημοτική κίνηση είχε θέσει το ζήτημα πέρυσι, ζητώντας να διορθωθεί η κακοτεχνία, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Η ανακοίνωση- την οποία υπογράφει ο συντονιστής της κίνησης Χρήστος Καραργύρης- αναφέρει:

Περιμέναμε την τοποθέτηση της δημοτικής αρχής για την απαγόρευση των αναπηρικών αμαξιδίων στο ¨Γιοφύρι του Άργους ¨. Εκείνο που δεν περιμέναμε ήταν η πλήρης περιφρόνηση των πολιτών και το θράσος της δημοτικής πλειοψηφίας.

Σε ένα έργο εκατομμυρίων έχει ο δήμαρχος την περισσή αγένεια να λέει ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα, οι υπερήλικες, οι μητέρες με τα καροτσάκια κτλ να πηγαίνουν γύρω – γύρω.
Εδώ ισχύει το ¨ αιδώς αργείοι ¨.

Θα πρέπει να θυμήσουμε ότι πριν ενάμιση χρόνο, η αντιπολίτευση έκανε ερώτηση στη δημοτική πλειοψηφία για τη συγκεκριμένη κακοτεχνία και ζήτησε να διορθωθεί. Καμία απάντηση δεν λάβαμε και αντί αυτού ο δήμαρχος μιλάει σήμερα ότι η απαγορευτική πινακίδα και η ανάδειξη της κακοτεχνίας γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Στους λίγους μήνες, που απομένει στη θέση του δημάρχου ο κ. Καμπόσος, τον καλούμε να δείξει σοβαρότητα σε σοβαρά θέματα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν του επιτρέπουμε να προσβάλλει το σύνολο των πολιτών.
Ο πανικός κ. Καμπόσο έχει αντίδοτο την ψυχραιμία και αυτή την ψυχραιμία σου συνέστησε και ο φίλος σου δημοσκόπος της Alco.”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ