Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΈκθεση Ζωγραφικής & Αγιογραφίας της Κωνσταντίνας Νανοπούλου- Δρίτσα και της Γιώτας Καπετάνιου...

Έκθεση Ζωγραφικής & Αγιογραφίας της Κωνσταντίνας Νανοπούλου- Δρίτσα και της Γιώτας Καπετάνιου στο Δαναό στο Άργος …(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Με πολύ επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες 14 Δεκεμβρίου 2018 τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής & Αγιογραφίας της Κωνσταντίνας Νανοπούλου -Δρίτσα και της Γιώτας Καπετάνιου στο Μέγαρο Δαναός στο Άργος.

ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Οι καλλιτέχνιδες παρέστησαν και ξενάγησαν τους παρευρισκόμενους στα έργα τους επεξηγώντας το τι απεικονίζουν, αλλά και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ο φορείς της πόλης του Άργους έδωσαν το παρόν τους, θαύμασαν από κοντά τα έργα και τίμησαν τις Αργείες καλλιτέχνιδες. Αναμεσά τους ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Καμπόσος και φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει ο πρόεδρος του συλλόγου Αργείων Σωτήρης Κωτσοβός.

Για όσους δεν κατάφεραν να είναι εκεί στα εγκαίνια η έκθεση θα έχει ανοιχτές τις πόρτες της σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακη από τις 10.00-13.00 και από τις 18.30-20.30.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση τι είπαν οι καλλιτέχνιδες στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv , αλλά και φωτό από την χθεσινή ημέρα των εγκαινίων.

ΦΩΤΟ: 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ