Έκκληση Αλέξη Κούγια από τις Δικ.Φυλακές Ναυπλίου – Το βούλευμα για Ριχάρδο είναι δικαίωση για την Δικαιοσύνη – Να παύσουν οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας… (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας προκειμένου να παραστεί στην διαδικασία απελευθέρωσης του πελάτη του Ριχάρδου Μυλωνά.

- Advertisement -

Ο Αλέξης Κούγιας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της 14ης Δεκεμβρίου 2018 στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου όπου εκρατείτο ο πελάτης του ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς. Λίγο πριν την είσοδο του στο κατάστημα των Φυλακών ο γνωστός δικηγόρος έκανε πολύ αιχμηρές δηλώσεις κατευθυνόμενες προς πολλούς παραλήπτες. 

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει την δυνατότητα να διορθώνει κάθε λάθος της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί η Εκτελεστική εξουσία την Ποινική Δικαιοσύνη για δημιουργία εντυπώσεων για πολιτικά πρόσωπα και για επιχειρηματίες. Να μην τολμούν κάποιοι, είπε, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη να χρησιμοποιούν την δικαιοσύνη. Να παύσουν οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, ο Ριχάρδος θα αφεθεί σήμερα ελεύθερος από το Δικαστικό Συμβούλιο με περιοριστικούς όρους. Με την ίδια απόφαση θα αφεθεί ελεύθερος και ένας ακόμα συγκατηγορούμενός του στην υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού, που φέρεται ως υπαρχηγός του κυκλώματος μετά την κατάρρευση της κατηγορίας λόγω παραλείψεων κατά το στάδιο της προανάκρισης.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv με τις σημερινές δηλώσεις Αλέξη Κούγια.

- Advertisement -

________________