Κλιμάκιο του ΥΠΑΑΤ στην Αργολίδα για την πορεία του έργου του Αναβάλου

- Advertisement -

Κλιμάκιο από την Διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΥΠΑΑΤ βρέθηκε χθες Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Αργολίδα, με κύριο αντικείμενο την πορεία του έργου υλοποίησης των επεκτάσεων του αρδευτικού δικτύου του Αναβάλου στο νομό.

- Advertisement -

 

Το Μικτό Υπηρεσιακό κλιμάκιο περιελάμβανε τους: 1.Θαν. Πετρογιάννη- προιστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών έργων και Αγροτικών υποδομών. 2. Μαρίνα Δελή- προϊσταμένη τμήματος Κατασκευών και παρακολούθησης Έργων. 3. Ελένη Αλιακίζογλου- υπάλληλο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών σε θέματα απαλλοτριώσεων. 4. Αρετή Ποζαπαλίδου- συνεργάτη του γεν.γρ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων κου Χαρ. Κασίμη,

οι οποίοι επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, όπου είχαν συνεργασία με την διευθύντρια Κων. Καχριμάνη και αρμόδιους μηχανικούς και υπαλλήλους της Διεύθυνσης.

Στην σύσκεψη παρέστη και ο βουλευτής του Νομού Γιάννης Γκιόλας που είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων κ. Χαράλ.Κασίμη και κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια Υπηρεσία και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων.

Στη συνέχεια όλη η ομάδα μετέβη και πραγματοποίησε επιτόπια θεώρηση σε συγκεκριμένα σημεία, όπου εκτελείται το έργο, αξιολογώντας και την πορεία όδευσης αυτού.

Οπως επισημαίνει ο κ.Γκιόλας: “Η συνεργασία υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής, συζητήθηκαν-ανταλλάχτηκαν απόψεις και υπήρξε πλήρης ταύτιση στον τρόπο επίλυσης ζητημάτων και της προόδου της πορείας του έργου, ώστε να εξελιχτεί αποτελεσματικά και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.”

 

- Advertisement -