Και στην 5η Athens International Tourism Expo ο Δήμος Σπάρτης

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε η 5η Athens International Tourism Expo 2018 που πραγματοποιήθηκε 7 με 9 Δεκεμβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας, όπου συμμετείχε και ο Δήμος Σπάρτης.

- Advertisement -

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τις νέες τάσεις στον τουρισμό, να διευρύνουν τις συνεργασίες τους και να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα του τουριστικού κλάδου μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις, workshops και events.
Η 5η Athens International Tourism Expo φιλοξένησε περισσότερους από 300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Ινδία και Ασία ,οι οποίοι είχαν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες. Κύριο αντικείμενο της έκθεσης ήταν ο Πολιτιστικός Τουρισμός και ο Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας. Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις και Forum που διοργανώθηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος κ.α.

Ο Δήμος Σπάρτης φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Χρήστο Αλεξάκο και το μέλος της επιτροπής κ. Δημήτριο Βλαχάκο, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες και παρείχαν πληροφοριακό υλικό και αναμνηστικά του Δήμου στους επισκέπτες.

Με την παρουσία του Δήμου Σπάρτης στην 5η Athens International Tourism Expo ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου στις διεθνείς έκθεσεις τουρισμού για το 2018.

 

- Advertisement -