Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους γιορτάσαμε την ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Κατασκευάσαμε χάρτινα, ξύλινα στολίδια και στεφάνια, ζωγραφίσαμε ξύλινες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και στολίσαμε το σχολείο μας γιορτινά. Παρασκευάσαμε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά για να τα προσφέρουμε σε οικογένειες του σχολείου μας που βρίσκονται σε ανάγκη και συγκεντρώσαμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του σχολείου μας. Κατασκευάσαμε τη φάτνη των Χριστουγέννων με τη βοήθεια του Πατέρα Ιωσήφ από τον ιερό ναό της Παναγίας Κατακεκρυμμένης.

Δημιουργήσαμε πανό με κολάζ σε μουσαμά για την ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Οι μαθητές του τμήματος ΣΤ1 αφηγήθηκαν στους συμμαθητές τους, σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη γωνιά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, το παραμύθι «Το δώρο της Παπλωματούς».

Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι που μιλά για τη χαρά της προσφοράς. Με αφορμή το παραμύθι όλα τα παιδιά εκφράστηκαν εικαστικά δημιουργώντας ένα υπέροχο patctwork.

Προσφέρθηκαν σε όλους γλυκά και αναμνηστικά δώρα, προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ