Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΗ ΚΕΔΕ βράβευσε 80 εθελοντικές οργανώσεις

Η ΚΕΔΕ βράβευσε 80 εθελοντικές οργανώσεις

Η ΚΕΔΕ με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού πραγματοποίησε ειδική τελετή βράβευσης 80 εθελοντικών οργανώσεων, στο πλαίσιο του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της.

 

Απευθυνόμενος στους εθελοντές ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης, υπογράμμισε:

Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ θερμά. Αποτελείται  το ζωντανό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, μια υγιής δύναμη που μέσα από τη δική της ενέργεια θα προκύψει η αλλαγή. Δεσμεύομαι ότι από όποια θέση και αν βρίσκομαι θα είμαι δίπλα σας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα ενισχύουν τις εθελοντικές δράσεις και θα θωρακίζουν τους συνανθρώπους μας που συμμετέχουν σε αυτές.”

Οι εθελοντές, με την κατάλληλη εκπαίδευση και λαμβάνοντας τις αναγκαίες πιστοποιήσεις, μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε στη θεματική ενότητα Πολιτικής Προστασίας του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο Ε.Λέκκας- καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών καταστροφών του ΕΚΠΑ, ο Γ.Ψαθάς- πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Διρφύων –Μεσσαπίων και ο  Μ.Χάλαρης- αντιπρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ