Ευχαριστήρια απο την «Αλληλεγγύη» για την εκδήλωση της Παρασκευής

- Advertisement -

Μια απ’ τις πιο ευαίσθητες δράσεις του συλλόγου “Αλληλεγγύη” πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στην πλατεία του Αγ. Πέτρου όπου υποδέχθηκε την κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου- διευθύντρια του «Make a wish» στην Ελλάδα και τον κ. Χάρη Πατούνη- υπεύθυνο του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής», σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί ο γνωστός οργανισμός και να υλοποιηθεί μια ευχή ενός βαριά άρρωστου παιδιού.

- Advertisement -

 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια δεδομένου ότι η δράση εντάχθηκε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί με ανακοίνωσή του: “Τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο που μας επέτρεψε να στολίσουμε το δέντρο της ευχής τη συγκεκριμένη ημέρα, κάτι που συντέλεσε καθοριστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος μας.

Ευχαριστούμε επίσης την Α/θμια και τη Β/θμια Σχολική Επιτροπή καθώς και την ΚΕΔΑΜ για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως η όλη δράση στηρίχτηκε στην ιδέα της φίλης του συλλόγου μας κας Ματίνας Αλεξάκου.

Τέλος ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που προσέφερε από το υστέρημα του προκειμένου να χαρίσουμε το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη και να του δώσουμε την ελπίδα που χρειάζεται για να κατακτήσει αυτά που σε μας φαίνονται δεδομένα και αυτονόητα και να ανέβει τον ανηφορικό και επίπονο δρόμο του και -γιατί όχι;- να βγει νικητής!”

 

- Advertisement -
 

________________