Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπόψε φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Άργος

Απόψε φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Άργος

 

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, απόψε στις 18:00 το απόγευμα στο υπέροχα στολισμένο κέντρο του Άργους φωταγωγεί το δέντρο μοιράζοντας ελπίδα και χαρά σε όλα τα παιδιά!

 

Οπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση: «Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο -Στην Μαγική Πλατεία». Τριγύρω του το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Αγίου Βασίλη , τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια ,το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι για face painting,το σπίτι των Παραμυθιών, καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι, τραμπολίνο και παιχνίδια έκπληξη!

Τα Ξωτικά που θα συνοδεύουν τον Αη -Βασίλη, οι ξυλοπόδαροι, cartoon,χορευτές τ΄ουρανού, ζογκλέρ , τάρανδοι, χιονάνθρωποι και κινούμενες χριστουγεννιάτικες φιγούρες που θα παίξουν με τα παιδιά!

Πλατεία Αγ. Πέτρου, “SANTARGOSFUN”. Τρέχουμε και χαρίζουμε χαρά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Προμηθευόμαστε σκουφάκια από το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στην κεντρική πλατεία. Αξία σκούφου 3 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Κιβωτού.

Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία των αγαπημένων τραγουδιστών της νεολαίας, Ράμμος και Έλενα Τσαγκρινού, που θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα με τις ποπ επιτυχίες τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ