Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Μια πόλη, ένα παραμύθι

Ναύπλιο: Μια πόλη, ένα παραμύθι

Την Κυριακή φωταγωγείται η πόλη του Ναυπλίου, τα τοπικά διαμερίσματα, κάθε γωνιά του δήμου διαχέοντας παντού το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

Θέλοντας να προσδώσει έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα ο Δήμος Ναυπλιέων συνεργάστηκε με φορείς, με τους συλλόγους της περιοχής, με εθελοντές και οργάνωσε ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων προσεγγίζοντας τις απαιτήσεις των δημοτών αλλά και των επισκεπτών.

“Όπως είναι αναμενόμενο η βαρύτητα θα δοθεί και πάλι στην δημιουργική φαντασία των μικρών και των μεγάλων παιδιών μας, να ζήσουμε όλοι μέρες χαράς και ελπίδας αφήνοντας πίσω τις σκοτούρες και το στρες της καθημερινότητας”, τονίζεται απο τον ΔΟΠΠΑΤ.

Αναφερόμενος στην τελετή ανάματος του κεντρικού χριστουγεννιάτικου δέντρου την Κυριακή, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υπογράμμισε: «Το άναμμα των φώτων του δέντρου, στις 6 μμ στην πλατεία Συντάγματος, ας αποτελέσει την απαρχή για το «άναμμα» της αισιοδοξίας που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη όλοι μας.
Ας φροντίσουμε να κάνουμε κάθε σπίτι κάθε βιτρίνα καταστήματος γιορτινή και να συμβάλουμε όλοι, πολίτες και Δήμος, ο καθένας από την πλευρά του στον φετινό εορτασμό του 12ημέρου».

Μετά το άναμμα του δέντρου ο Φοίβος Δεληβορίας και η μπάντα του θα κρατήσουν συντροφιά σε όσους βρεθούν στον χώρο, σε μια βραδιά που εκ των πραγμάτων θα είναι πλέον μαγική.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ