Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτην 4η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού GRECKA PANORAMA βρέθηκε ο Δήμος Ερμιονίδας

Στην 4η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού GRECKA PANORAMA βρέθηκε ο Δήμος Ερμιονίδας

Στην Πολωνία και στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου), βρέθηκε ο Δήμος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο των προσπαθειών τόνωσης του ενδιαφέροντος για την Ερμιονίδα και την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

 

Την Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης του Δήμου εκπροσώπησε ο πρόεδρός της και δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Λαδάς.
Η έκθεση GRECKA PANORAMA που γίνεται κάθε χρόνο στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, είναι μια γιορτή που αναδεικνύει τον πολιτισμό, τον φυσικό πλούτο, την γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και την σημασία του τουριστικού προϊόντος της Ερμιονιδας , που την κατατάσσει στους τουριστικούς προορισμούς τα τελευταία χρόνια όχι μόνο των Πολωνών, αλλά των τουριστών της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρξε αξιόλογο ενδιαφέρον στα B2B που είχε ο κος Λαδάς, καθώς και το ενδιαφέρον των τουριστικών πρακτόρων, που ενεργοποιούνται στην Ελλάδα.
Ο κος Λαδάς συναντήθηκε με τον Πρέσβη στην Πολωνία κο Νικόλαο Χριστοδουλίδη, της Ουγγαρίας κο Ευάγγελο Τοσούνη, τους εμπορικούς ακολούθους και την υπεύθυνη Τουρισμού των χωρών Βίσεγκραντ (Πολωνία , Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία) Νικολέττα Νικολοπούλου, για θέματα τουρισμού και προώθησης της Ερμιονίδας σε αυτές τις χώρες.
Τέλος, ο κ.Λαδάς είχε συνεργασία και ανταλλαγές απόψεων για την γαστρονομία με τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων της Ρόδου. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ