Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΧριστουγεννιάτικο Bazaar και θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ"

Χριστουγεννιάτικο Bazaar και θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας “ΑΘΗΝΑ”

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας “ΑΘΗΝΑ”!

Παράλληλα με το Bazzar, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυργέλας, παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα “ΜΑΝΑΚΙΝ” η θεατρική παράσταση “Το αγόρι και το δέντρο”.

Μια μεταφορά του ομώνυμου Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά, η οποία ενθουσίασε και συγκίνησε μικρούς και μεγάλους!

Ευχαριστούμε πολύ την θεατρική ομάδα “ΜΑΝΑΚΙΝ” και την σκηνοθέτη κα Βάλια Ρεντούλη, οι οποίοι αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας και περάσαμε μαζί τους ένα όμορφο απόγευμα!

Στο τέλος της παράστασης, σε μια συμβολική κίνηση, η θεατρική ομάδα μαζί με τα παιδιά βγήκαν όλοι μαζί στον προαύλιο χώρο και φύτεψαν ένα δέντρο, το οποίο και στόλισαν!
Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωσή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Επίσης, τον αντιδήμαρχο Άργους-Μυκηνών κο Γκαβούνο, την πολτευτή κα Κρίγγου, τον βουλευτή Αργολίδας κο Ανδριανό, αλλά και όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων και φορέων της περιοχής μας!

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!!!

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλλας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ