Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε 15 θέματα συνεδριάζει την Πέμπτη το Δ.Σ. Άργους-Μυκηνών

Με 15 θέματα συνεδριάζει την Πέμπτη το Δ.Σ. Άργους-Μυκηνών

Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στις 2μμ., στο Δημαρχιακό Κατάστημα, το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους-Μυκηνών.

 

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέματα Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών:
1. Περί αναπροσαρμογής ή μη των ισχυόντων τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου  Άργους – Μυκηνών για το έτος 2019 και εφ’ εξής – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Επί του από 30-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  του Δήμου με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής  Υπηρεσιών» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Επί του από 30-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  του Δήμου με θέμα: «Διαγραφή ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντος τέλους  κοινοχρήστου χώρου στην Δ.Κ. Ν. Κίου» – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.
4. Περί θεωρήσεως επαγγελματικής άδειας επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ.  Αθανασόπουλος.

Θέματα Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών:
5. Περί καταρτίσεως τεχνικού προγράμματος Δήμου έτους 2019 – εισηγήτρια η κ.  Μ. Λαθουράκη.
6. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ και παρατάσεως προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Άμεση αποκατάσταση  ζημιών λόγω θεομηνίας στη Δ.Ε. Κουτσοποδίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
7. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ και παρατάσεως προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή
χλοοτάπητα γηπέδου Τ.Κ. Μαλαντρενίου» -εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
8. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ του έργου: «Διαμόρφωση κόμβων» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
9. Περί εγκρίσεως της μελέτης για την προμήθεια τριών συστημάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης για  την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
10. Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για λόγους δημόσιας ωφέλειας για την κατασκευή του έργου: «Διευθέτηση και ανάπλαση παραρεμάτιας ζώνης χειμάρρου Ξοβριού στο Τ.Δ. Κιβερίου του Δήμου Λέρνας Αργολίδας» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Θέματα Δ/νσης Παιδικών Σταθμών:
11. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 239/2018 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Περί  εγκρίσεως νέων προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Ε.Π για τη Δράση “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” περιόδου 2018 – 2019 και καθορισμός ειδικοτήτων, για την εξυπηρέτηση αναγκών των Παιδικών Σταθμών» και λήψη νέας απόφασης αναφορικά με το ίδιο θέμα – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
12. Περί εγκρίσεως πρακτικού της ειδικής Επιτροπής Επαναξιολόγησης αιτήσεων για απαλλαγή ή μείωση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου σχολικής περιόδου 2018– 2019 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

Τρέχοντα Θέματα:
13. Περί εγκρίσεως της μελέτης για την προμήθεια 2 μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων οχημάτων εισηγητής  ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
14. Περί αγοράς – δωρεάς ενός αυτοκινήτου για τις ανάγκες του τμήματος Ασφαλείας Άργους -εισηγητής ο κ. Θ. Οικονόμου.
15. Περί εγκρίσεως μελέτης για την αγορά Ισοπεδωτή Γαιών (Γκρέιντερ) με συνοπτικό διαγωνισμό -εισηγητής ο κ. Θ.Οικονόμου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ