Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΑπο 5 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Τρίπολη

Απο 5 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Τρίπολη

Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σπ. Βρέντα να τονίζει ότι διατηρήθηκε το ίδιο κόστος, αλλά φέτος θα γίνουν περισσότερες εκδηλώσεις.   

 

Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης είπε «τα πολλά παιχνίδια μάλλον υποβαθμίζουν περιοχή να δώσουμε παρουσία και στην Άρεως να υπήρχε παρουσία και σε άλλους χώρους». Ο Κ.Τζιούμης ότι «υπάρχουν ποιοτικές εκδηλώσεις στην Πετρινού και στο Μαλλιαροπούλειο, δεύτερο θετικό μειώσατε αρκετά τις αμοιβές, τρίτο καλό ότι κάνετε εκδηλώσεις στα χωριά. Αυτή η κατάληψη της πλατείας Άρεως που θυμίζει πανηγύρι της Τεγέας είναι υπερβολικό και χαλάει την εικόνα της πλατείας. Να γίνει ένας εξορθολογισμός για τα εισιτήρια στο χριστουγεννιάτικο χωριό. Εμείς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε 100.000 ευρώ μόνο για εκδηλώσεις. Για αυτό το λόγο θα ψηφίσουμε παρών».

Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία με τις παρατάξεις Τζιούμη και Νικολάου να ψηφίζουν παρών, θετικά ψήφισαν οι παρατάξεις Παυλή και Σμυρνιώτη,  η παράταξη Τσιαμούλου αποχώρησε, η παράταξη της Αντωνίας Γιαννούλη ήταν απούσα σε όλη τη συνεδρίαση.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ