Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑTo argonafplia.gr στο διεθνές συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων δημοσιογράφων στο Αγρίνιο

To argonafplia.gr στο διεθνές συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων δημοσιογράφων στο Αγρίνιο

To argonafplia.gr βρίσκεται στο διεθνές συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων με το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Μιχάλη Καζά που θα μας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στο Αγρίνιο, όπου διεξάγεται από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, καλωσόρισε τους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στο Πολιτιστικό κέντρο στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, με χορευτικά συγκροτήματα του Ποντιακού συλλόγου.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Έλληνας δήμαρχος της περιοχής των Βρυξελλών κ. Χρήστος Δουλκερίδης, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων του έκανε δώρο για να κοσμεί το γραφείο του στην καρδιά την Ευρώπης!

Το Ελληνικό Τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του. Με την ευκαιρία αυτή ζήτησε και έγινε αποδεκτό από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων το συνέδριο φέτος να γίνει στην Ελλάδα. Έτσι το Ελληνικό τμήμα της Ένωσης σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, φιλοξενούν τους ευρωπαίους δημοσιογράφους από 24 χώρες στην Αιτωλοακαρνανία, μια περιοχή που συνιστά αναδυόμενο τουριστικό προορισμό.

Στην χθεσινή πρώτη ημέρα και στο δείπνο που επακολούθησε το παρόν έδωσαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ παρόν ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσαφάρας.

Το ετήσιο δημοσιογραφικό συνέδριο πραγματοποιείται στο χώρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η η Γενική Συνέλευση θα γίνει το Σάββατο στο Μεσολόγγι.

Ενδεικτικά μερικά από τα μέσα που εκπροσωπούν οι ευρωπαίοι συνάδελφοι μας, (BBC, RTE (RADIO AND TV), RADIO ROMANIA, IL GIORNALE EUROPEO, TVE: SPANISH TV, COPE RADIO, VOCENTO NEWSPAPERS, AP TELEVISION NEWS, KANAL D – TV, OSSERVATORIO BALCANI E CAUCASO, IRISH NEWS, WHITE HOUSE CHRONICLE” ON PBS, SLOVAK TV/RADIO, POLAND TV/RADIO, PORTUGAL TV/RADIO) από τις χώρες της ΕΕ που θα μας επισκεφθούν να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του νομού τις αρχαιότητες και την γαστρονομία, ώστε να φύγουν από την Ελλάδα, με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ