Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΚΤΑΚΤΟ: Συμφώνησαν Χειβιδόπουλος και ΚΤΕΛ - Τα λεωφορεία κανονικά στα σχολεία της...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συμφώνησαν Χειβιδόπουλος και ΚΤΕΛ – Τα λεωφορεία κανονικά στα σχολεία της Αργολίδας

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος εξέδωσε το παρακάτω κοινό Δελτίο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη και της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ. Αναφέρει σχετικά:

Πριν λίγο στα γραφεία της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ ολοκληρώσαμε με το ΔΣ την πρώτη φάση της διαβούλευσης μας για την συνέχεια του έργου της μεταφοράς των μαθητών.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που συμφωνήσαμε, για την προσαρμογή του έργου της μεταφορας στην νέα ΚΥΑ και να υπογραφεί η παράταση της αρχικής σύμβασης. Οι περαιτέρω δαπάνες που τυχόν θα προκύψουν θα καλυφθούν από το ποσό της προαίρεσης.

Επίσης οι υπηρεσίες μας ολοκληρώνουν τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο και την νέα ΚΥΑ για την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την μεταφορά των μαθητών για τα έτη 2018-2019 , 2019-2020 και 2020-2021.

Θελω να τονίσω στους πολίτες της Αργολίδας την απόλυτη προσήλωση όλων μας, του Περιφερειάρχη, την δική μου, της αρμόδιας για το θέμα Αντιπεριφερειάρχη και φυσικά των υπηρεσιών μας, στην διαρκή προσπάθεια για την καλυτέρευση του έργου της σχολικής μεταφοράς προς όφελος των μαθητών της Αργολίδας και των γονιών τους.

Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ και τους μετόχους της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε, αλλά και την ευαισθησία που έδειξαν προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την απρόσκοπτη και ασφαλή μεταφορά των μαθητών της Αργολίδας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ