Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας για θέματα υγείας , λειτουργία Κ.Υ, υποδομές, δημηουργία σταθμού ΕΚΑΒ

και προβλήματα που προκύπτουν με την απροειδοποίητη και ασυντόνιστη αποστολή προσφύγων σε Ξενοδοχείο της Ερμιονίδας.

Κατά την συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Κων/νο Κατσαρό, τον Αντ/δρο κ. Γεωρ. Δωροβίνη και τον Γραμματέα κ. Παντ. Κοκκινόπουλο συζητήθηκαν θέματα Υγείας προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε χρονίζοντα άλυτα προβλήματα της Ερμιονίδας όπως η κάλυψη βασικών ειδικοτήτων, την στελέχωση με παιδίατρο, μετά το θάνατο του παιδιάτρου, νοσηλευτικού προσωπικού, μεταφοράς περιστατικών λόγω έλλειψης οδηγών, που κάλυπτε ο Δήμος, συντηρήσεις ασθενοφόρων και υποδομών του Κ. Υγείας που καθιστούν αδύνατη την εύρυθμη λειτουργία του και την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα των προσφύγων εντοπίζοντας την έλλειψη προγραμματισμού και μη ειδοποίησης του Δήμου και των φορέων από τα εμπλεκόμενα Υπουργεία Υγείας και Μεταναστετικής πολιτικής, της εγκατάλειψης των προσφύγων από το ΚΕΛΠΝΟ, οι οποίοι όφειλαν να συνοδεύσουν και να στελεχώσουν με ιατρούς τους πρόσφυγες.

Μετά την συνάντηση οι εκπρόσωποι του Ιατρικου Συλλογου θα πραγματοποιούσαν επίσκεψη στο Κ.Υγείας και εν συνεχεία με τους εκπροσώπους του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ που είναι υπεύθυνοι για την διαχείριση των προσφύγων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ