Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣτο Ναύπλιο αγώνας σκάκι με 20 σκακιστές θα κάνει η παγκόσμια πρωταθλήτρια...

Στο Ναύπλιο αγώνας σκάκι με 20 σκακιστές θα κάνει η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σ.Τσοκαλίδου

Μετά τις τεράστιες και αλλεπάλληλες επιτυχίες που είχε σε Πανελλήνιο και προπάντων σε διεθνές επίπεδο, η Σταυρούλα Τσολακίδου έχει συνδέσει το όνομα της με το σκάκι στην Ελλάδα!

 

Γι’ αυτό το λόγο δεν είναι λίγες οι προσκλήσεις που λαμβάνει από διάφορους ομίλους σκακιού σε όλη την χώρα για να παραβρεθεί σε εκδηλώσεις τους και να συμμετέχει σε αγώνες σιμουλτανέ, όπου αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πολλούς σκακιστές διαφόρων επιπέδων.

Η παρουσία της Καβαλιώτισσας πρωταθλήτρια αποτελεί μεγάλη είδηση γι’ αυτούς και ευκαιρία να προωθήσουν ακόμα περισσότερο το πνευματικό άθλημα, που χρόνο με το χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερο κόσμο, και ειδικά τη νεολαία!

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενεί την 3 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία της διακεκριμένη σκακίστρια ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ.

Θα διεξαχθεί αγώνας SIMULTANE το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στην Πλατεία Συντάγματος, όπου η προσκεκλημένη σκακίστρια ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 20 σκακιστές.

Την ίδια μέρα στις 17:00 στο 1ο Δημοτικό Ναυπλίου θα διεξαχθεί το τουρνουά Rapid σκακιού Castle Chess 2018 με χρόνο σκέψης 10’.

Δηλώσεις συμμετοχής για το SIMULTANE και το Castle Chess 2018 στο e-mail: [email protected] και στο τηλ.6970090792.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:00 στο Βουλευτικό θα διεξαχθεί το 8ο Blitz ΕΣΣΠΕΠ με χρόνο σκέψης 5’.

Δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά Blitz στο e-mail: [email protected]

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ