Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠαρουσία του Επιμελητηρίου Αργολίδας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στη Χίο

Παρουσία του Επιμελητηρίου Αργολίδας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στη Χίο

Την Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Χίο η γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου Χίου.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν σχεδόν όλες οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων της χώρας , οι βουλευτές Χίου κ.κ. Μιχαηλίδης και Μηταράκης , ο Δήμαρχος Χίου κ. Βουρνούς , η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Καλογήρου κ.α.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γ.γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Τεμπονέρας , ενώ παραβρέθηκε και ο γ.γ. Εμπορίου και Καταναλωτή κ. Αυλωνίτης , αρμόδιος για τα Επιμελητήρια.

Στην γενική συνέλευση με κεντρικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2019, η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και Οικονομικό Επόπτη της ΚΕΕ κ. Φώτη Δαμούλο .
Στη συνέλευση συζητήθηκαν ακόμη διάφορα θέματα που απασχολούν την επιμελητηριακή κοινότητα , όπως το θέμα των ανείσπρακτων συνδρομών και των οφειλών Γ.Ε.ΜΗ. , το πολύ σημαντικό θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων , κ.ά. , αλλά και γενικού ενδιαφέροντος ιδιαίτερης όμως σημασίας όπως είναι το μεταναστευτικό.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό και εποικοδομητικό κλίμα , όπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις με σημαντικότερη την υπερψήφιση του προϋπολογισμού του 2019 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Φώτης Δαμούλος και το αναπληρωματικό μέλος της Γ.Σ. κ. Χριστόπουλος Ευάγγελος .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ