Ενισχυμένη η ΔΑΚΕ Δ.Ε. Αργολίδας στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια

- Advertisement -

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2018 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των καθηγητών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

και της 13ης του ίδιου μηνός για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Αργολίδας, η παράταξη της ΔΑΚΕ Δ.Ε Αργολίδας ευχαριστεί τους συναδέλφους που στήριξαν τα ψηφοδέλτιά της και την ανέδειξαν στην πρώτη θέση και ενισχυμένη τόσο στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια όσο και στις εκλογές για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας.

- Advertisement -

Η επιβεβαίωση της μιας έδρας στο ΑΠΥΣΔΕ, των δυο εδρών στο ΠΥΣΔΕ αλλά και των τεσσάρων εδρών της παράταξης στην ΕΛΜΕ, με ταυτόχρονη αύξηση των ποσοστών της για δεύτερη χρονιά, δείχνει την εμπιστοσύνη και τις αυξημένες προσδοκίες της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων απέναντί μας.

Η εμπιστοσύνη και η τιμή που επέδειξε ο κλάδος απέναντί στην παράταξή μας, μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι, ενώ ταυτόχρονα χαλυβδώνει τη θέληση και μας δεσμεύει να υπηρετήσουμε με περισσή συνέπεια, υπευθυνότητα και χωρίς διακρίσεις τον κλάδο μας για το καλό της Εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση και 
συναδελφικούς χαιρετισμούς 
ΔΑΚΕ ΔΕ Αργολίδας

- Advertisement -

________________