“Το Μάρκετινγκ της πόλης του Ναυπλίου” την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

- Advertisement -

Hμερίδα –δημοσιογραφική διάσκεψη με την αιγίδα του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) για το Μάρκετινγκ της πόλης του Ναυπλίου, με τίτλο Media Day – Branding The City of Nafplio, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στο Ναύπλιο, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια και το Επιμελητήριο Αργολίδας.

- Advertisement -

 

Η ημερίδα αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της διοργάωσης του Παλαμήδειου Άθλου 2018.

Κύριος εισηγητής θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αλέξιος Δέφνερ (καθηγητής Πολεοδομίας και Ελεύθερου Χρόνου, διευθυντής του Εργαστηρίου Τουριστικού Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής (Ε.ΤOY.Σ.Ε.Π.), διευθυντής του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού’ (ΣΑΤΠ))

Η ημερίδα θα γίνει στο ΦΟΥΓΑΡΟ, είναι ανοιχτή για το κοινό και έχουν προσκληθεί άτομα και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και σχετίζονται με τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του Ναυπλίου, ενώ θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι του Τύπου από την Αργολίδα και την Αθήνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
1. Παρουσίαση: Ευάγγελος Παπαποστόλου: Γενικός Δ/ντης Μαραθωνίου Ναυπλίου
2. Προεδρία εκδήλωσης: Γιαννης Θεοδωρακόπουλος Πρόεδρος ΠΣΑΤ
3. Τοποθέτηση – Χαιρετισμός: Δημήτρης Κωστούρος, Δήμαρχος Ναυπλιέων
4. Τοποθέτηση – Χαιρετισμός: Τάσος Χειβιδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
5. Τοποθέτηση – Χαιρετισμός: Φώτης Δαμούλος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας

1ος Ομιλητής: κ. Αλέξιος Δέφνερ, με θέμα “Τι είναι ο Στρατηγικός Σχεδιασμός Marketing και πώς βοηθάει στην ανάπτυξη μίας πόλης το city branding.”

2ος Ομιλητής: Γιαννης Μαμουζέλος, συγγραφέας – δημοσιογράφος, με θέμα“ Τα οφέλη του αθλητισμού στους πολίτες – Τα οφέλη του Αθλητισμού στην πόλη.

3ος Ομιλητής: Θέμα: Μάρκετινγκ – Η αξία του branding.

Nafplio city branding: Δημήτρης Κωστούρος, παρουσίαση της πρότασης για το λογότυπο του Δήμου Ναυπλιέων με τίτλο: Ναύπλιο 365 μέρες τον χρόνο – ιδέα, λογική, το μήνυμα.

Τοποθετήσεις.

 

- Advertisement -