Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑκόμα ένας νέος υποψήφιος στην παράταξη «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος»

Ακόμα ένας νέος υποψήφιος στην παράταξη «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος»

Σήμερα Πέμπτη 15/11/2018 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

παρουσίασε έναν νέο υποψήφιο της παράταξης ο οποίος  αποτελεί ένα ακόμα δυνατό χαρτί για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Δημήτρης Τριγώνης συγκαταλέγεται από σήμερα στα άξια στελέχη της παράταξης του Δημήτρη Καμπόσου και αναμένεται η παρουσία του να είναι καταλυτική καθώς προέρχεται από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με πολλές περγαμηνές και σημαίνουσα σταδιοδρομία. 

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:

Υποδεχόμαστε στην μεγάλη μας οικογένεια τον φίλο Δημήτρη Τριγώνη , έναν άνθρωπο ο οποίος έχει υπηρετήσει τα κοινά ως ένστολος και έρχεται τώρα να υπηρετήσει τα κοινά με όλη την δύναμη της ψυχής του από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενη που αυτά τα τελευταία χρόνια άνθρωποι καταξιωμένοι συμπορεύονται μαζί μας.

Σύντομο βιογραφικό του κ. Δημήτρη Τριγώνη 

Γεννήθηκε το έτος 1966 στο Ναύπλιο Αργολίδας.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της Πρώην Χωρ/κης το έτος 1984, ενώ αποφοίτησε από την σχολή Αξιωματικών το έτος 1990, όπου και τοποθετήθηκε στο ΑΤ  Αργούς.

Μέχρι το βαθμό του Αστυνόμου Α υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Με τους βαθμούς του Αστυνομικού Διευθυντή και Ταξίαρχου, υπηρέτησε ως Διευθυντής στην πρώην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αργούς, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας.

Τον Ιανουάριο του 2017, προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και τοποθετήθηκε στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ως Διευθυντής. 

Το Μάρτιο του 2018 προήχθη σε Αντιστράτηγο εκτός οργανικών θέσεων και τέθηκε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία, ως «ευδοκίμως τερματίσας» τη σταδιοδρομία του, ενώ του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου.

Του έχουν απονεμηθεί για την υπηρεσιακή του απόδοση παράσημα, μετάλλια και ηθικές αμοιβές. 

Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ