Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτην 34η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia ο Δήμος Ναυπλιέων

Στην 34η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia ο Δήμος Ναυπλιέων

Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Ναυπλιέων με δικό του περίπτερο συμμετέχει στην έκθεση – ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, στη Philoxenia – Hotelia, που πραγματοποιείται για 34η φορά από τις 9-11 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, καθώς και τις ομορφιές των τουριστικών προορισμών σε όλο τον Δήμο.

Φέτος, η Δυτική Ελλάδακαι ο Δήμος Λέσβου ορίσθηκαν ως Τιμώμενη Περιφέρεια και Δήμος, αντίστοιχα, στην 34η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia,  με το τουριστικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε τουριστικές ηλικίες άνω των 55 ετών.

Το ωράριο:

Παρασκευή: 10:00-20:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
Σάββατο: 10:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Κυριακή: 10:00-19:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Η είσοδος για εμπορικούς επισκέπτες είναι δωρεάν, με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή με το Δελτίο Εμπορικού Επισκέπτη. H καταγραφή των εμπορικών επισκεπτών γίνεται εντός των περιπτέρων.
Μέσα από την επένδυση σε σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις και workshops, η Philoxenia έχει καταφέρει να τοποθετηθεί ως ένα σύγχρονο εκθεσιακό προϊόν που δημιουργεί μία αναβαθμισμένη εμπειρία στον επισκέπτη, είτε πρόκειται για επαγγελματία είτε απλό επισκέπτη.
Εισιτήριο για το κοινό: 5€
Η Έκθεση αναπτύσσεται στα περίπτερα 13, 14 και 15.
Δεκτές θα γίνονται επισκέψεις από Επαγγελματικές Σχολές Τουρισμού και Εστίασης  το Σαββατοκύριακο.
Πληροφορίες: 2310 291264, email: [email protected]

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ