Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜ.Κουλεντιανού: “Ταξιδέψαμε εκεί που το συναίσθημα έχει βρει τη σκέψη του...”

Μ.Κουλεντιανού: “Ταξιδέψαμε εκεί που το συναίσθημα έχει βρει τη σκέψη του…”

Την Μαίρη Κουλεντιανού τίμησε την Κυριακή το Λύκειο Ελληνίδων Άργους, με αφορμή την κατάκτηση του 1ου Βραβείου ποίησης του 18ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Εταιρείας Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου. Επίσης, για την 20ετή εθελοντική προσφορά της στο Λύκειο ως εφόρου ιματιοθήκης.

 

Προλόγισαν οι εκπαιδευτικοί Γεώργιος Κόνδης και Σπ.Καραμούντζος.

Η ίδια η κα Κουλεντιανού, σε ανάρτησή της , αναφέρει τα εξής:

Κάνω ταξίδια
με του νου το καράβι
κι εσύ τιμόνι”
Ένα μοναδικό ταξίδι μοιράστηκα μαζί σας στην χθεσινή υπέροχα ξεχωριστή βραδιά που διοργάνωσε προς τιμή μου το Λύκειο Ελληνίδων ΄Αργους. Στη κατάμεστη αίθουσα του Λυκείου, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους και αγαπημένους φίλους ταξιδέψαμε εκεί που το συναίσθημα έχει βρει τη σκέψη του και η σκέψη έχει βρει τις λέξεις. Μια υψηλού επιπέδου βραδιά την ευθύνη της οποίας είχαν εκ μέρους του Λυκείου Ελληνίδων ΄Αργους, οι κ.κ. Στέλλα Σταματάκη και Βίκυ Καχριμάνη.

Από καρδιάς ευχαριστώ τους εξαιρετικούς ομιλητές κ.κ. Σπύρο Καραμούντζο και Γεώργιο Κόνδη για την ιδιαίτερα τιμητική τους παρουσία και προσέγγισή τους στο έργο μου.

Επίσης τις θερμές μου ευχαριστίες στους κ.κ. Νίκο Ταρατόρη και Γεώργιο Τασσιά και στις κ.κ. Νάντια Δανιήλ και Δήμητρα Πούλου που με την υπέροχη απαγγελία τους έδωσαν ζωή, πνοή και φτερά στην ποίησή μου.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην κ. Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου που τίμησε την εκδήλωση με την γλυκιά της παρουσία. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους φίλους-παρευρισκόμενους που το χειροκρότημα και ο ευγενικός τους λόγος με συγκίνησε και με τίμησε ιδιαίτερα.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων για την διοργάνωση της εκδήλωσης. “

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ