Προληπτικός ιατρικός έλεγχος στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ναυπλιέων από 16 έως 18 Νοεμβρίου

- Advertisement -

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων της 30ης /10/18 συζητήθηκε και το θέμα που αφορούσε την έγκριση διοργάνωσης τριήμερου προληπτικού ιατρικού ελέγχου στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο.

- Advertisement -

 

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μπαρού Ραφαήλ, ενημέρωσε οτι το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου συνεχίζοντας τις δράσεις του, που αφορούν τον Τομέα της υγείας, διοργανώνει τριήμερο προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Κορυφαίοι γιατροί από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά συμμετέχουν σ’ αυτό το τριήμερο.

Το όλο εγχείρημα των προληπτικών ελέγχων έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία διότι δίδονται λύσεις σε εκατοντάδες πολίτες.

Οι δράσεις που θα γίνουν αυτήν την φορά είναι οι εξής :

– ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

– ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ

– ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ –

ΥΠΕΡΤΑΣΗ – ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ – ΛΙΠΙΔΙΑ

– ΠΡΟΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

  • ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
  • – ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ
  • – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Το κόστος της διοργάνωσης θα ανέλθει στα 4.130 € και αναλύεται ως εξής: – Για έντυπο υλικό (μπάνερ, φυλλάδια) 880€ – Για διαμονή σε ξενοδοχείο 1.150€ – Για σίτιση 1.350€ – Ιατρικά είδη και Αναλώσιμα Υλικά 450€ – Αναμνηστικά 300€

Σ’ όλες τις δράσεις θα παρευρίσκονται εξειδικευμένοι τεχνικοί της G.E. που θα χειρίζονται τα αντίστοιχα μηχανήματα της εταιρείας, καθώς και όλα τα αναλώσιμα. Όλη η ανωτέρω προσφορά από την G.E. είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η σίτιση και η διαμονή αφορά αποκλειστικά τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που τους συνοδεύει.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την διοργάνωση και τηνσ χετική δαπάνη.

Τπ τριήμερο προληπτικού ιατρικού ελέγχου στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου.

 

- Advertisement -