Ανοικτό διάλογο και απαιτητική διεκδίκηση προτείνει η ΑΥ.Ρ.Α. για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου

- Advertisement -

Ανακοίνωση εκδόθηκε απο την δημοτική παράταξη Ναυπλίου ΑΥ.Ρ.Α., η οποία προτείνει ανοικτό διάλογο και πιο απαιτητική διεκδίκηση για το τι θα γίνει ο χώρος του ΚΕΜΧ, μετά την αναστολή λειτουργίας του στρατοπέδου.

- Advertisement -

 

Η ΑΥ.Ρ.Α. τονίζει πως η επικοινωνική πολιτική των κ.κ.Κωστούρου, Μανιάτη και Γκιόλα δεν θα φέρει αποτελέσματα. Οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΥ.Ρ.Α., προτείνουν ανοικτό διάλογο με τους πολίτες για το τι θέλουν να γίνει ο χώρος και στη συνέχεια πιο απαιτητική διεκδίκηση απο την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση:

Γίναμε θεατές τις προηγούμενες μέρες ενός όψιμου ενδιαφέροντος των κ.κ. Γκιόλα – Μανιάτη – Κωστούρου, για την τύχη του ΚΕΜΧ Ναυπλίου. Και δεν μπορούμε, βέβαια, να μην σημειώσουμε ότι οι κ.κ. Μανιάτης – Γκιόλας από την μία ψήφισαν και δημιούργησαν το ΤΑΙΠΕΔ και από την άλλη το ενίσχυσαν.

Πιστοί , λοιπόν,στην ίδια λογική , οι κ.κ. Κωστούρος – Μανιάτης – Γκιόλας, ότι με ψηφίσματα , επερωτήσεις και επιστολές , είναι δυνατό να διεκδικηθεί το στρατόπεδο προς όφελος των δημοτών και του Δήμου Ναυπλιέων και των χρονίων αναγκών του ( σχολεία – Πανεπιστήμιο -χώροι άθλησης – διοικητικές υπηρεσίες κτλ.).

Εμείς αντιθέτως, στην ΑΥ.Ρ.Α., πιστεύουμε ότι με ψηφίσματα-επιστολές και επερωτήσεις… δεν “βάφονται αυγά” και για να περιέλθει ο χώρος του στρατοπέδου στον Δήμο, πρέπει να γίνουν τα εξής :

α. Να προκληθεί ένας ανοιχτός διάλογος με την κοινωνία του Ναυπλίου , έτσι ώστε να προβληματιστούμε στο τί θέλουμε να γίνει αυτή , η τεράστια για τα δεδομένα του Δήμου, έκταση και να κατατάξουμε και τις ανάγκες – προτεραιότητες.

β. Μέσα από την συμμετοχή των συνδημοτών μας και την καλύτερη κατανόηση των αναγκών μας, θα γίνει η διεκδίκηση των αιτημάτων μας πιο απαιτητική.

Αυτοί είναι οι λόγοι που πιστεύουμε ότι οι κ.κ. Κωστούρος – Μανιάτης – Γκιόλας , αντί να ασχολούνται επικοινωνιακά με το θέμα , όπως και με όλα τα φλέγοντα θέματα του Δήμου (ΤΑΙΠΕΔ-Σκουπίδια) θα έπρεπε να κάνουν το χρέος τους και να προκαλέσουν ένα δημόσιο διάλογο με την συμμετοχή και των αρμόδιων Υπουργών.
Γιατί πιστεύουμε ότι αν δεν διεκδικήσουμε την επίλυση των ζητημάτων αυτών , θα ξαναγίνουμε θεατές στο ίδιο έργο της απραξίας και της αδράνειας και του “εγώ έκανα το χρέος μου”.
Για την Δημοτική Παράταξη :

οι δημοτικοί σύμβουλοι Παντελής Κοκκινόπουλος, Δημοσθένης Δρούγκας.”

 

- Advertisement -

________________