Ολόκληρη η αποκαλυπτική συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στην Καλαμάτα – Τι τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και τι απάντησε … (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε όλα τα μεγάλα θέματα που είναι ανοικτά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Καλαμάτα.

- Advertisement -

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η συνέντευξη έγινε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018. Παραβρέθηκαν εκτός από τον κ. Τατούλη οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα και επίσης περισσότεροι από 20 δημοσιογράφοι. Την συνέντευξη τύπου μετέδωσε ζωντανά και διαδικτυακά το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV.

Στην συνέντευξη ο περιφερειάρχης έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και επίσης αναφέρθηκε και στους συνυποψηφίους του για την νέα Περιφερειακή Αρχή Παναγιώτη Νίκα και Γιώργο Δέδε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάποια σημεία της συνέντευξης υπήρξε ένταση, αφού ο περιφερειάρχης μίλησε και κατονόμασε θέματα και σκάνδαλα που έχουν συμβεί στην Πελοπόννησο τα τελευταία χρόνια.

Την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή συνέντευξη μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τι είπε ο κ. Τατούλης, στο βίντεο αυτής της ανάρτησης. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τι τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

- Advertisement -

________________