Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔΕΥΑΝ:Έως το τέλος της εβδομάδας το νερό θα είναι κατάλληλο

ΔΕΥΑΝ:Έως το τέλος της εβδομάδας το νερό θα είναι κατάλληλο

Η ποιότητα του νερού στις πηγές της Λέρνης βελτιώνεται καθημερινά, με την εξάλειψη της θολότητας και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης-Αποχέτευσης Ναυπλίου, έως το τέλος της εβδομάδας το νερό θα είναι πόσιμο.

 

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ:

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι μετά τις τελευταίες δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα στις πηγές υδροληψίας της Λέρνης παρατηρείται η καθημερινή ολική εξάλειψη του φαινομένου της θολότητας.

Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές σήμερα  έχουν κατέλθει σε επίπεδο κάτω των 5 μονάδων προσεγγίζοντας οριακά τα επιτρεπόμενα όρια. Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. όλες αυτές τις προηγηθείσες ημέρες  έχει προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες για την υποβοήθηση της εξάλειψης του φαινομένου της θολότητας όπως έκπλυση αγωγών μέσω εκκενωτηρίων – καθαρισμός δεξαμενών μέσω υφιστάμενων γεωτρήσεων, στη πόλη του Ναυπλίου αλλά και άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα, (Παναρίτι – Αγ. Τριάδα – Αγ. Αδριανός – κ.λπ.).

Σύμφωνα με τ’ ανωτέρω, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδος, εκτός απροόπτου γεγονότος, θα προβεί στην άρση της σύστασης, για την αποφυγή της κατανάλωσης του νερού”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ