Εντυπωσιακή κίνηση Καμπόσου – Ο Σαρρής στην “Αλλαγή Πορείας”

- Advertisement -

Μια εντυπωσιακή κίνηση είδαμε σήμερα από τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο. Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σαρρή και την ένταξη του στο συνδυασμό Καμπόσου. Η προεκλογική περίοδος πλέον έχει ξεκινήσει και ο Δημήτρης Καμπόσος είναι έτοιμος για εντυπωσιακές κινήσεις.

- Advertisement -

Από τον συνδυασμό Καμπόσου εξεδόθη σήμερα η παρακάτω ανακοίνωση:

Γνωστοποίηση της ένταξης του Γιώργου Σαρρή στον συνδυασμό “Αλλαγή Πορείας” του Δημήτρη Καμπόσου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σαρρής, ήταν βασικό –ιδρυτικό στέλεχος της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Πλατή, που είχε υποστηριχτεί και από τον βουλευτή Γιάννη Μανιάτη (ΠΑΣΟΚ).

Διακρίθηκε κατά την διάρκεια της 4ετούς δημοτικής του θητείας για το Ήθος που επέδειξε, την Συνέπεια ως προς τις υποχρεώσεις του και την Ορθότητα των παρεμβάσεών του που είχαν πάντοτε ως κριτήριο το συμφέρον του Δήμου.

Ο Γιώργος Σαρρής, που είναι στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια ως συνεργάτης του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη.

Σε μία κίνηση που αποδεικνύει το Ήθος του και την ανιδιοτέλειά του, πριν γνωστοποιήσει την ένταξή του στην παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου, παραιτήθηκε από την ευνοϊκή του απόσπαση προκειμένου να μη δημιουργήσει πιθανά κομματικά ζητήματα στον τ. Υπουργό.

Η παρουσία του Γιώργου Σαρρή στον συνδυασμό του Δημήτρη Καμπόσου διευρύνει τον χώρο εκλογικής αναφοράς της παράταξης “Αλλαγή Πορείας” και επιβεβαιώνει την αντίληψη ότι «ο Καμπόσος αποτελεί υπερκομματική και ενωτική υποψηφιότητα» και των Δημοτών.

 

- Advertisement -