Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΨηφίζουμε για την Eλλάδα την ταινία του ΕΟΤπου διεκδικεί το «Oscar»...

Ψηφίζουμε για την Eλλάδα την ταινία του ΕΟΤπου διεκδικεί το «Oscar» καλύτερης προβολής χώρας

H πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ  «Greece, a 365-Day Destination», σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα διεκδικεί με αξιώσεις το Παγκόσμιο Βραβείο Κοινού για την καλύτερη ταινία προβολής χώρας στον κόσμο 2018.

Το βραβείο «People’s Choice» 2018 της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) είναι διαγωνισμός ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να υποδείξουν με την ψήφο τους, την καλύτερη τουριστική ταινία παγκοσμίως για το 2018.Τον πολυπόθητο τίτλο διεκδικούν φέτος 29 ταινίες, με την ελληνική συμμετοχή να βρίσκεται μέχρις στιγμή στην 3η θέση. Το κατακτήσει, ήδη μέσα σε ένα χρόνο, 7 διεθνή βραβεία.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει και συνεχίζεται έως και 6 Νοεμβρίου 2018, 12:00 μ.μ. στο link: https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της 30ης τελετής απονομής βραβείων CIFFT στις 12 Νοεμβρίου στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη.

H CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος.

Το Grand Prix CIFFT γιορτάζει 30 χρόνια επιβράβευσης και προβολής των καλύτερων ταινιών τουρισμού στον κόσμο.

Ας στείλουμε ένα μήνυμα για την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Ψηφίζουμε για την Eλλάδα στο: https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ