Συνελήφθη 25χρονος για ληστεία σε οικία ηλικιωμένου στην Αργολίδα

- Advertisement -

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 25χρονος Ελληνας, για ληστεία σε οικία ηλικιωμένου.

- Advertisement -

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 25χρονος μπήκε σε οικία ηλικιωμένου και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (κατσαβιδιού) τον ακινητοποίησε και αφού αφαίρεσε κοσμήματα, ρολόι και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αργολίδας,  εντόπισαν τον 25χρονο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών και τον συνέλαβαν.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

- Advertisement -