ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη για θέματα Τεχνικών Εργων και Μελετών στον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προσλάβει έναν Ειδικό Συνεργάτη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει την διάρκειας της δημοτικής περιόδου και ο οποίος θα τον συνεπικουρεί στο έργο του και ειδικότερα θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, σε θέματα, Tεχνικών Εργων και Μελετών, Ελέγχου Στατικής Επάρκειας Κτιρίων & Κατασκευών.

 

Απαιτούμενα Προσόντα:

– Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους  πρώτου μέρους του ν.3584/2007 [ άρθ. 11 έως και 17]. Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.

– Να είναι κάτοχος πτυχίου ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης  της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου, αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής και άδειας άσκησης επαγγέλματος.

– Να διαθέτει  ανάλογη εμπειρία, στον τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται  με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση[ δημοσιεύσεις, μελέτες, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λ.π.] ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή δύναται  να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα του προσλαμβανομένου, ως επαγγελματία ειδικής εμπειρίας.

Η πλήρωση της θέσης του Ειδικού Συνεργάτη θα διενεργηθεί ύστερα από δημόσια γνωστοποίηση διά του τύπου, με απόφαση Δημάρχου, ο οποίος και θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του θεωρεί κατάλληλο σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 163 του ν.3584/2007. Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

 

Argonafplia.gr (SO)

Πρόσφατα

Ναύπλιο: Επεισόδια ανάμεσα σε μαθητές σχολικής εκδρομής

Πριν από λίγο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε μαθητές που βρέθηκαν στο Ναύπλιο για την σχολική…

10 ώρες πριν

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές- Επιστροφή της αφρικανικής σκόνης

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές…

11 ώρες πριν

Αργολίδα: 7 συλλήψεις και μία εξιχνίαση κλοπής

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε…

14 ώρες πριν

Ναύπλιο: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου Γενικός σημαιοστολισμός από της…

14 ώρες πριν

Συνάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό κ. Μαρινάκη με τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Μαλτέζο (βίντεο)

Σήμερα 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παύλου…

1 ημέρα πριν

ΣΑΕΚ Άργους: Οι ειδικότητες για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Άργους (πρώην ΔΙΕΚ) ενημερώνει τους /τις ενδιαφερόμενους/ες για φοίτηση στη…

2 ημέρες πριν