Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Την Τρίτη οι βροχές θα είναι κατά τόπους ισχυρές

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Την Τρίτη οι βροχές θα είναι κατά τόπους ισχυρές

Την Τριτη δείχνουν οι βροχές να είναι κατά τόπους ισχυρές σε αρκετές περιοχές της δυτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και σε περιοχές της νοτιοδυτικής Κρήτης!

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές με γενικά ανοιχτό πράσινο το πολύ να δεχτούν κατά μέσο όρο από 1 έως 10 λίτρα το τετραγωνικό μέτρο (όχι κάτι το σημαντικό), οι περιοχές με το σκούρο πράσινο έως και 15 λίτρα (καλούτσικη βροχή ισως και έντονη), με σκούρο καφέ έως και 20 λίτρα το τετραγωνικό μέτρο (χορταστική ποτιστική βροχή)!

ΟΙ υπόλοιπες αποχρώσεις απο το κόκκινο έως και το μπλε των 30 λίτρων/τετραγωνικό μέτρο και πάνω αποτελούν τιμές βροχοπτώσεων οι οποίες χρήζουν προσοχής καθώς μεγάλο ρόλο θα παίξει και η ένταση με την οποία οι συγκεκριμένες βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις συγκεκριμένες περιοχές οπου την Τρίτη βρίσκεται μέσα και η Αττική!

Σαφώς ακόμα μεγαλύτερης προσοχής χρήζουν οι περιοχές οπου τα χρώματα “μπλεδίζουν” καθώς εκεί τα φαινόμενα δεν αποκλείται να έχουν ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα και σχετικά μεγαλύτερη διάρκεια..

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ