Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑπίστευτη η μητέρα Τσιτσιπά: Πήγε και παρηγόρησε τον αντίπαλό του γιου της

Απίστευτη η μητέρα Τσιτσιπά: Πήγε και παρηγόρησε τον αντίπαλό του γιου της

Ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει τίτλο σε τελικό ΑTP (Association of Tennis Professionals) έγινε το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 20χρονος τενίστας επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 επί του Έρνεστς Γκουλμπίς στον τελικό του OPEN της Στοκχόλμης και σήκωσε το κύπελλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε το πρώτο τίτλο της καριέρας του μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονταν στις εξέδρες όταν ο γιος του πανηγύρισε τον νικητήριο πόντο.

Ωστόσο στην συνέχεια η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε μία κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς πλησίασε τον Ερνεστς Γκουλμπίς, ο οποίος καθόταν στον πάγκο του με κατεβασμένο το κεφάλι, μη μπορώντας να δεχτεί πως έχασε και του μίλησε.

Οπως φαίνεται από την φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media, η μητέρα του Τσιτσιπά πήγε κοντά στον αντίπαλο αθλητή και τον παρηγόρησε.

Βέβαια η Τζούλια Τσιτσιπά σίγουρα έχει μεγαλύτερη άνεση από άλλες μαμάδες για να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς ήταν επαγγελματίας τενίστρια και μάλιστα πρωταθλήτρια τένις της Σοβιετικής Ένωσης και μέλος της ομάδας του Fed Cup της Σοβιετικής Ένωσης, γεγονός που την κάνει να αισθάνεται περισσότερο κοντά στους αθλητές του τένις.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ