Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημερώθηκαν για θέματα εμβολιασμού και υποβλήθηκαν σε σπιρομέτρηση οι αστυνομικοί της ΑΔ...

Ενημερώθηκαν για θέματα εμβολιασμού και υποβλήθηκαν σε σπιρομέτρηση οι αστυνομικοί της ΑΔ Αργολίδας

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Αστυνομικού Σώματος Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα δράση ενημέρωσης στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, πάνω σε θέματα εμβολιασμού.

 

Εγινε επίσης και πνευμονικός έλεγχος.

Σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση εκδόθηκε απο την Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (ΙΡΑ), στην οποία τονίζονται τα εξής:

Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της ΙΡΑ, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς: α) το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων β) την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και γ) την πνευμονολόγο κα Μάτα Τσικρικά- ιατρό του πνευμονολογικού τομέα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και δ) όλους τους συναδέλφους της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας

που μετά απο ανακοίωσή μας ευαισθητοποιήθηκαν, παραβρέθηκαν, ενημερώθηκαν και υποβλήθηκαν σε απλό πνευμονικό έλεγχο (σπιρομέτρηση) και παρακολούθησαν την διάλεξη σε θέματα εμβολιασμού αυτών και των οικογενειών τους.

Η δράση ,στην αίθουσα της ΕΑΥΑ της Δ.Α.Αργολίδας, σήμερα Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ημέρα εορτής του Προστάτη της Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου.

Τέτοιες δράσεις τονώνουν τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών μας και αναδεικνύουν το πνεύμα αλληλέγγύης, φιλίας και ενδιαφέροντος που διέπει τις αρχές της Ένωσής μας»

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος Αθ.Κατσιγιάννης και ο γ.γ. Νικ.Μιχαλόπουλος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ