Η Π.Ε.Ν.Α. τιμά την Ελληνίδα Αγρότισσα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας

- Advertisement -

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών τιμά την Ελληνίδα αγρότισσα και την προσφορά της στην ελληνική ύπαιθρο, την ελληνική οικογένεια και την ανάπτυξη του αγροτικού επαγγέλματος.

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας της αγρότισσας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Ελληνίδες αγρότισσες νέες και μεγαλύτερες, ενεργές και μη για την μεγάλη τους προσφορά στην ελληνική κοινωνία αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να ζούμε με το βιοτικό επίπεδο που τώρα έχουμε.

- Advertisement -

Είμαστε ευγνώμονες τόσο στις αγρότισσες που δουλεύουν ενεργά στις αγροτικές δουλειές όσο και στις γυναίκες της υπαίθρου που στηρίζουν τις οικογένειες για να παρέχουν σε όλο τον ελληνικό πληθυσμό τα υπέροχα τρόφιμα και τα αγαθά που παίρνουμε από την Ελληνική γη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες αυτές τις γυναίκες της υπαίθρου, όχι μόνο για τη στήριξη τους στην κοινωνία και την οικονομία αλλά και για τη συμβολή τους στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Πολλές από τις όμορφες ιδέες μεταποίησης και από τις καλές μικρομεσαίες εταιρείες παραγωγής τροφίμων στηρίχθηκαν και στηρίζονται στις ιδέες και τη δουλειά των γυναικών της υπαίθρου οι οποίες θαυμάζονται από ντόπιους και τουρίστες για τα υπέροχα προϊόντα τα οποία προσφέρουν.

Γνωρίζουμε καλά από τα μέλη μας ότι πολλές επιτυχημένες προσπάθειες στην ύπαιθρο έχουν ψυχή και άρωμα γυναίκας!
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και ενθαρρύνουμε την Ελληνίδα αγρότισσα να συνεχίσει να επιτελεί τον μοναδικά σπουδαίο ρόλο της.

Συγχρόνως υπενθυμίζουμε σε όλους τους Έλληνες αγρότες και κατοίκους της υπαίθρου να φροντίζουν και να συμπαραστέκονται στις αγρότισσες που τόσα προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν.

Από όλους εμάς την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία θερμή αγκαλιά σε όλες τις Ελληνίδες

- Advertisement -