Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΚαταζητούμενος έκλεβε οινοπνευματώδη ποτά στο Άργος!

Καταζητούμενος έκλεβε οινοπνευματώδη ποτά στο Άργος!

Ο αλλοδαπός μαζί με άγνωστους συνεργούς του κατάφεραν να κλέψουν δυο φορές συνολικά 24 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από ένα κατάστημα.

Η αδυναμία του στο αλκοόλ στάθηκε μοιραία για έναν 34χρονο αλλοδαπό που, ενώ τον αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές βάσει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Λαμίας για διακεκριμένες κλοπές, έκλεβε φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά από μαγαζιά στην Αργολίδα!

Ο αλλοδαπός μαζί με άγνωστους συνεργούς του κατάφεραν να κλέψουν δυο φορές συνολικά 24 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από ένα κατάστημα στο Άργος, αλλά όταν επιχείρησαν να κλέψουν και άλλες από μια υπεραγορά τροφίμων σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, ο 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι συνεργοί του δράστη διέφυγαν και αναζητούνται, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για κλοπές, διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή και, στη συνέχεια, να μεταχθεί στη Λαμία σε εκτέλεση του εντάλματος για την προηγούμενη υπόθεση που κατηγορείται.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ