Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΟΜΒΑ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ: Λάθος όλη η μελέτη του Master Plan του λιμανιού Ναυπλίου...

ΒΟΜΒΑ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗ: Λάθος όλη η μελέτη του Master Plan του λιμανιού Ναυπλίου – Μιλάνε χωρίς να γνωρίζουν …(ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα βόμβα έπεσε στο Ναύπλιο από τον πρώην νομάρχη και νυν υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Σαλεσιώτη. Κύρια η βόμβα αφορά το master plan του λιμανιού Ναυπλίου. Είναι όλα στο πόδι καταγγέλει…

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ο Τάσος Σαλεσιώτης εκτός από νομάρχης ήταν πολλά χρόνια πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου και ως αρχιτέκτονας είναι βέβαιο ότι γνωρίζει τι λέει.

Τα όσα λέει ανατρέπουν τα όσα επιχειρεί η δημοτική αρχή την οποία κατηγορεί για προχειρότητα και για προεκλογικές σκοπιμότητες. Ο Τάσος Σαλεσιώτης αναφέρεται την ιστορική διαδρομή του συγκοινωνιακού στην πόλη. Μιλάει για τα έργα που δεν έχουν γίνει, για λάθος χαράξεις και για την ανάγκη για σοβαρή μελέτη του κυκλοφοριακού συνολικά στην πόλη και όχι αποσπασματικά.

Θα είναι πολύ επικίνδυνο και θα καταδικάσει την πόλη αν υλοποιηθεί το υφιστάμενο Master Plan.

Πολύ ενδιαφέροντα όσα είπε ο Τάσος Σαλεσιώτης στο δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά και θα πρέπει όχι μόνο να συζητηθούν, αλλά και να δοθούν απαντήσεις από την δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος κ. Κωστούρος που γνωρίζει την αβεβαιότητα της επανεκλογής του δεν πρέπει να πάρει την ευθύνη και να υλοποιήσει το υπάρχον Master Plan, αφού σε λιγότερο από έξι μήνες έχουμε εκλογές.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ