Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαταγγελία για εισβολή και προπηλακισμούς στην Γ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου

Καταγγελία για εισβολή και προπηλακισμούς στην Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου

Όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία δέχθηκε επίθεση ο -καθαιρεμένος την ίδια ημέρα- πρόεδρος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα και των υπαλλήλων της

Για εισβολή και προπηλακισμούς πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία της καταγγέλλει η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου από τον υιό του Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό, καλώντας την πολιτεία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και οι 35.000 κυνηγοί που εκπροσωπεί καταδικάζουν με τον πλέον έντονο τρόπο την εισβολή στα γραφεία της από νεαρό άντρα που κατά δήλωση του (και όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα από την αστυνομία) είναι γιός του Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κ. Νικόλαου Μπακουλόπουλου.

Ο νεαρός Μπακουλόπουλος εισέβαλε έξαλλος στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρίζοντας, προπηλακίζοντας και χειροδικώντας κατά του (καθαιρεμένου την ίδια ημέρα) Προέδρου κ.Βαγγέλη Χριστοφόρου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα και των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας.

Τέτοιες πρωτοφανείς συμπεριφορές, που θυμίζουν παλαιότερες μαύρες εποχές, δεν θα μείνουν αναπάντητες, πολύ περισσότερο όταν προέρχονται από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον ενός δημόσιου λειτουργού. Ήδη κατατέθηκε μήνυση από τον κ. Χριστοφόρου Ευάγγελο και ξεκίνησε η διαδικασία του αυτόφωρου.

Καλούμε όλους τους θεσμούς και τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατέψουν τις νόμιμα λειτουργούσες οργανώσεις και τις διοικήσεις τους από τέτοιου είδους συμπεριφορές και από κάθε εκτροπή που οδηγεί σε κατάχρηση εξουσίας από δημόσιους λειτουργούς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ