Τι μας δήλωσαν για την κατάσταση του ΕΚΑΒ στην Πελοπόννησο και το τι πρέπει να γίνει … (5 ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Στα χθεσινά εγκαίνια του στεγάστρου που έφτιαξε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για να στεγάζονται τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Αργολίδας. Στην συνάντηση αυτή ακούστηκαν αρκετά για ενδιαφέροντα θέματα γύρω από το ΕΚΑΒ.

- Advertisement -

Σε αυτή την ανάρτηση παραθέτονται όλα τα βίντεο που ετοίμασε το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV από τις συνομιλίες με τους παρευρισκόμενους. Μέσα σε αυτά ακούγεται για τα τρία νέα ΕΚΑΒ που θα δημιουργηθούν στην Πελοπόννησο. Για το τι προβλέπεται για την Ερμιονίδα και τον δήμο Επιδαύρου που δεν έχουν σταθμό ΕΚΑΒ, για την κατάσταση που βρίσκεται ο στόλος των ασθενοφόρων και για το έμψυχο υλικό.

Τα ΒΙΝΤΕΟ:

Πολύ καλό το στέγαστρο, αλλά το ΕΚΑΒ έχει προβλήματα λέει ο Διευθυντής Παραρτήματος ΕΚΑΒ Πελοποννήσου Σταμάτης Μπακόπουλος.

 

Η αντ/ρχης Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου για το έργο της κατασκευής του στεγάστρου για το ΕΚΑΒ.

Ο αντ/ρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος για το έργο της κατασκευής του στεγάστρου για το ΕΚΑΒ.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Σαρρής μίλησε για το στέγαστρο, αλλά αναφέρθηκε και στα Κέντρα Υγείας Λυγουριού & Κρανιδίου.

Ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος για το στέγαστρο, αλλά και για το έμψυχο και άψυχο υλικό του ΕΚΑΒ. Ποια η κατάσταση στην Αργολίδα και τι ζητούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Πελοποννήσου Ελένης Παναγιωτοπούλου και Τάσσου Χειβιδόπουλου, των περιφερειακών συμβούλων Γιάννη Σαρρή και Βασίλη Σιδέρη, του διευθυντή του Παραρτήματος Τρίπολης του ΕΚΑΒ Σταμάτη Μπακόπουλου, της τριμελούς επιτροπής εργαζομένων Αργολίδας και εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας παρουσιάστηκε το στέγαστρο και οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν την περιφέρεια για την προσφορά της. Μια προσφορά που υποβοηθά το έργο του ΕΚΑΒ, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις συνθήκες περίθαλψης τραυματιών.

Για το στέγαστρο, την σημασία του και την πολιτική για την υγεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου μίλησε στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου. Δείτε το βίντεο και ακούστε τι μας είπε:

Σε επόμενες αναρτήσεις δηλώσεις για το στέγαστρο.

 

- Advertisement -