Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠαραίτηση της Σταματοπούλου Μαρίνας από τη θέση υπευθύνου Δημοσίου Τομέα της ΝΟΔΕ...

Παραίτηση της Σταματοπούλου Μαρίνας από τη θέση υπευθύνου Δημοσίου Τομέα της ΝΟΔΕ Αργολίδας

Παραίτηση της Σταματοπούλου Μαρίνας , µέλους ΝΟΔΕ Αργολίδας από τη θέση υπευθύνου Δημοσίου Τομέα της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Ύστερα από τις παραιτήσεις : του Αντιπροέδρου Σπύρου Στείρη , του Παντελή Ρουµελιώτη από υπευθύνου Στρατηγικού Σχεδιασµού και Επικοινωνίας και της Ζέρβα Μαρίας υπευθύνου Γυναικείων θεμάτων , συµφωνώντας απόλυτα µε τους λόγους των παραιτήσεων τους, παραιτούµαι και εγώ από Υπεύθυνη Δημοσίου Τομέα , λόγω πλήρους διατάραξης πλέον του κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας μέσα στη σύνθεση του συμβουλίου της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Δέχθηκα και εγώ τη θέση που µου πρότεινε ο πρόεδρος σεβόµενη την ετυµηγορία των εσωκοµµατικών εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή για ανιδιοτελή
προσφορά στο κόµµα, στα µέλη του και στους πολίτες του Νοµού.

Παρακολουθώντας όμως τις εξελίξεις , θλίβομαι καθώς διαπιστώνω ότι δυστυχώς έχει διαρραγεί το πνεύµα συνεργασίας και καλής επικοινωνίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυµηγορία των µελών της Νέας Δηµοκρατίας, όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκοµµατικές εκλογές του Μαΐου 2018.

Είμαι από πολύ παλιά μέλος της ΝΟΔΕ, εκλεγμένη σε πολλές εσωκομματικές δημοκρατικές διαδικασίες, υπηρετώντας πιστά τους αγώνες και το όραμα σύμφωνα με τη διακήρυξη του κόμματος , χωρίς να ζητήσω ΠΟΤΕ κάτι που θ αποτελούσε προσωπικό όφελος, ιδιοτελές συμφέρον ή προβολή.

Καθώς γίνομαι μάρτυρας των τελευταίων εξελίξεων ,με γεγονότα που προσβάλλουν το Όργανο και κατεβάζουν το επίπεδο του θεσμού ,νιώθω έκπληξη και απογοήτευση.
Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση, µε την ανοχή του προέδρου, λοιδωρήθηκε ενώπιον όλων από Αντιδήµαρχο Άργους ο συνάδελφος Παντελής Ρουµελιώτης, με προκλητικό τρόπο γιατί εξέφρασε τη γνώμη του.

Είναι απαράδεκτο να υπάρχει λογοκρισία στο Νοµαρχιακό Όργανο του Δηµοκρατικότερου κόµµατος στην Ελλάδα.

Με γνώμονα την πορεία μου στην κοινωνία, τη θέση μου στον εργασιακό στίβο, την αξιοπρέπειά μου ως άτομο και την κομματική μου δράση, παραµένω ενεργό µέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας, πιστή στις αρχές και αξίες της Νέας Δηµοκρατίας, που αδιάλειπτα υπηρέτησα από µικρό παιδί.

Θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι για πλουραλισµό, ελεύθερη έκφραση και δηµοκρατία.
Θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι για τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και την προσπάθεια να
αλλάξουµε την Ελλάδα.

Με τιμή

Βιβάρι, 12/10/2018

Σταματοπούλου Μαρίνα, Εκπ/κός

σχετικά άρθρα  Παραίτηση και της Μαρίας Ζέρβα από τη θέση υπευθύνου Γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Αργολίδας    

Παραιτήσεις Στείρη Σπύρου – Αντιπρόεδρου ΝΟΔΕ Αργολίδας και Ρουμελιώτη Παντελή υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΟΔΕ Αργολίδας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ