ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ επί του Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ με 2-1 … (ΒΙΝΤΕΟ+ ΦΩΤΟ)

Προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο ο Παναργειακός, έβαλε τις βάσεις και τελικά πήρε την νίκη με 2-1 επί του ΑΟ Υπάτου.

Το ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Πρώτο εντός έδρας παιγνίδι για την ομάδα του Άργους, αρκετός κόσμος στο γήπεδο, όπου η μικρή κερκίδα έμεινε κλειστή.

Ο Παναργειακός ξεκίνησε καλά, πέτυχε το 1-0 στο 16’ , πέτυχε και το 2-0 στο 40’.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Υπάτου δεν φοβήθηκε προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη ο προπονητής της έκανε γρήγορα ολες τις αλλαγές και άρχισε να αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα προοδευτικά.

Ο Παναργειακός έριξε το βάρος στην διαχείριση του αποτελέσματος, προσπάθώντας απλά να βγάλει κάποιες αντεπιθέσεις, βέβαια ρισκάροντας με αυτο τον τρόπο αφου το σκορ δεν ήταν σίγουρο.

Προς το τέλος το Υπατο μείωσε και είχε άλλη μια ευκαιρία στο 90’.

Στο 16’ λοιπόν, έφυγε απο δεξιά ο Μπουντόπουλος, πέρασε τη μπάλα παράλληλα στον επερχόμενο Συρεγγέλα κι αυτός εύκολα με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Στο 40’ απο φάουλ του Μπουντόπουλου, κεφαλιά πάσα του Κυριακόπουλου και ο επίσης προωθημένος Μπριλλάκης με σουτ πέτυχε το 2-0.

Στο 12’ είχαμε σουτ του Μπουντόπουλου άουτ, στο 28’ άλλη μια ευκαιρία απο τον Συρεγγέλα. Για το Υπατο μια βαθιά μπαλιά προς τον Μπερνιδάκη πρόλαβε με τα πόδια ο Φαρμάκης.

Στο 75’ απο καλή θέση ο Ταυταρίδης σούταρε άουτ.

Στο 80’ σουτ του Σπανού απέκρουσε ο Φαρμάκης και στο 87’ ανατροπή του Κωστούλα απο τον Μπριλλάκη και πέναλτι, το κτύπησε ο Λάμπρου και 2-1.

Στο 93’ σέντρα απο δεξιά ο Οικονομόπουλος δεν βρήκε καλά τη μπάλα με το κεφάλι κι αυτή πέρασε σχεδόν παράλληλα με το τέρμα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Αντωνόπουλος): Φαρμάκης- Κυριακόπουλος, Καλύβας, Μπριλλάκης- Παναγιώτου (90’ Μουσταφά), Τσιμικλής, Παπασπύρος (70’ Καρούτης), Καδάς, Μπούτας- Συρεγγέλας (85’ Κρολ), Μπουντόπουλος (60’ Παιδάκης).

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Κ.Παρθενίου): Μπαμπανιώτης, Δέδες, Λάμπρου, Βελέτης (46’ Ευθυμίου), Οικονομόπουλος, Καραμέρης (46’ Ταυταρίδης), Αργυρίου, Γκούμας, Κωστούλας, Πέππας (65’ Σπανός), Μπερνιδάκης (55’ Σπηλιώτης).

Ευχαριστήριο του Παναργειακού σε Διομήδη

 “Όλο το διοικητικό συμβούλιο αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την ομάδα του Diomidis Handball Club για τη στήριξή του στον σημερινό μας αγώνα!

Η οργάνωση, οι επιτυχίες σας, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την λειτουργία συλλόγων. Η ανταλλαγή των καρτών διαρκείας αφορά την αμοιβαία στήριξη που ξεκίνησε σήμερα και τον αλληλοσεβασμό που προϋπήρχε!”, αναφέρεται σε σχετικό ευχαριστήριο της διοίκησης του Παναργειακού.

Απο την πλευρά του ο Διομήδης με την δική του ανάρτηση σημείωσε:

Σε μια πράξη αμοιβαίας στήριξης και αλληλοσεβασμού προέβησαν σήμερα η Διοίκηση και οι παίκτες μας, καθώς βρέθηκαν στο ΔΑΚ Άργους, παρακολούθησαν τον αγώνα του Παναργειακού απέναντι στον ΑΟ Υπάτου και στο τέλος αντάλλαξαν συμβολικά με τους παίκτες του ποδοσφαιρικού Λύκου, κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019.
Η κίνηση αυτή δηλώνει την έμπρακτη συμπαράστασή μας στην ιστορική ομάδα του Παναργειακού και στις προσπάθειες τεχνικού επιτελείου και παικτών.
Είμαστε σίγουροι πως, η αμοιβαία στήριξη των δύο σωματείων θα είναι παραδειγματική και ως προς τους φιλάθλους, προκειμένου και το ποδόσφαιρο και το χάντμπολ να βγει ενισχυμένο στην πόλη μας.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Argonafplia.gr (MK)

Πρόσφατα

Σήμερα η Διεθνούς Ημέρας Μουσείων «Μουσεία, Αειφορία και Ποιότητα Ζωής»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2024 με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα»…

56 λεπτά πριν

Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ B.C. κατεβάζει ομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 𝐔𝟐𝟏 της σεζόν 2024-25

Στη σημαντική απόφαση να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 𝐔𝟐𝟏 της σεζόν 2024-25 προχώρησε το Διοικητικό…

2 ώρες πριν

Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στον Ισθμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, Κορίνθιος, απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας…

2 ώρες πριν

Τα εγκαίνια του Ι.Ν. Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον προαύλιο χώρο του ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Στον προαύλιο χώρο του ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έχει γίνει η ανέγερση ενός μικρού ναού…

12 ώρες πριν

Ένα απόγευμα γεμάτο με σκάκι, χαμόγελα και κέφι στην Αργολίδα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας και οι σκακιστικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, σας προσκαλούν όλους, μικρούς…

14 ώρες πριν

Ο Τάκης Κοντός νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας

Κατόπιν των αρχαιρεσιών που διενεργήθηκαν στο Ναύπλιο στις 29-04-2024, αναδείχθηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του…

14 ώρες πριν