Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑOlivera Bardi: Πήγα στο δήμαρχο Κωστούρο και μιλήσαμε... απόλυτη η αδιαφορία του...

Olivera Bardi: Πήγα στο δήμαρχο Κωστούρο και μιλήσαμε… απόλυτη η αδιαφορία του για τα αδέσποτα – Διώχνουν τον τουρισμό …(ΒΙΝΤΕΟσυνέντευξη)

Εδώ και πέντε χρόνια έχει ξεκινήσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην περιοχή των τουριστικών περιοχών του Τολού και του Δρεπάνου στην Αργολίδα. Η φετινή χρονιά όμως ήταν το αποκορύφωμα. Δημιουργήθηκαν πάρα πολλά προβλήματα.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η Olivera Bardi είναι αντιπρόσωπος του μεγάλου γερμανικού τουριστικού πρακτορείου “Meeting Point Hellas”, γνωρίζει καλά το πρόβλημα και συνομίλησε με το δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά.

Αναφέρθηκε στην προχθεσινή επίθεση αδέσποτου σε ρωσίδα τουρίστρια και τον σοβαρό τραυματισμό της. Επίσης τόνισε το γιατί τα αδέσποτα είναι αρνητικό για τον τουρισμό και για την φήμη της περιοχής και τόνισε ότι ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος είναι παντελώς αδιάφορος για το θέμα. Περισσότερες από δύο φορές τον έχει συναντήσει, του έχει εξηγήσει το πρόβλημα και τον έχει ενημερώσει για το τι συμβαίνει.  Εκείνος όμως ήταν τελείως αδιάφορος και δεν ανταποκρίθηκε σε τίποτα, μας λέει η Olivera.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ενημερώνει για το πρόβλημα και δείχνει πως μόνοι μας χαλάμε την εικόνα μας σαν τουριστική χώρα και υποβαθμίζουμε την ποιότητα του τουρισμού μας. Χάνουμε κρατήσεις και εισοδήματα, γιατί η ποιότητα των υπηρεσιών του κράτους και των δήμων είναι κατώτερες του προσδοκωμένου.

Φυσικά από όλη την συνέντευξη γίνεται φανερό ότι όχι μόνο δεν υπάρχει τουριστική πολιτική από τον δήμο Ναυπλιέων,  κύρια για τις περιοχές του Τολού και του Δρεπάνου, αλλά μάλλον απογοητεύει τους επισκέπτες μας από την ανυπαρξία του.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ