Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑ1 Αργολίδας: ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 - ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ με 1-1 ... (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Α1 Αργολίδας: ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ με 1-1 … (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Δεύτερη «γκέλα» για το Ναύπλιο 2017, μια ομάδα που έχει μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κορωνίδα Κοιλάδας, ακολούθησε σήμερα το 1-1 με αντίπαλο τον Αριστείωνα Λυγουριού, στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, η οποία λίγο-πολύ προσέφερε αυτά που αναμένονταν. Δηλαδή, το Ναύπλιο 2017 να επιτίθεται και να έχει κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ τον Αριστείωνα να αμύνεται και να προσπαθεί να βγάλει κάποια κόντρα. Κι ο νόμος λέει, πως αν η καλύτερη ομάδα δεν σκοράρει νωρίς, η κατάσταση περιπλέκεται… Και στην περίπτωσή μας, ο Αριστείωνας ήταν που προηγήθηκε, με το Ναύπλιο όμως να ισοφαρίζει σχεδόν αμέσως.

Την πρώτη μισή ώρα ο γηπεδούχος άσκησε μεγάλη πίεση και είχε δυο εξαιρετικές ευκαιρίες. Την μια από κεφαλιά του Μπούκουρη λίγο έξω από το δεύτερο δοκάρι, μετά από φάουλ. Η δεύτερη ήταν τετ-α-τετ του Αγγελόπουλου, τον οποίο σταμάτησε ο Πνευματικός.

Α1 Αργολίδας: ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ με 1-1 … (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

 

Στα τελευταία λεπτά ο Αριστείωνας ισορρόπησε μέν, αλλά δεν απείλησε δε.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό. Κι αφού δεν σκόραρε το Ναύπλιο, σκόραρε ο αντίπαλος. Στο 63’ από κόρνερ, η μπάλα έφθασε στη περιοχή, όπου σούταρε ο Λούκας, απέκρουσε ο Παπασαράντος και ο Καραβιάς που ήταν εκεί έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από λίγο ισοφάρισε ο γηπεδούχος, με τον Καλυβά, που αξιοποίησε προσπάθεια του Αγγελόπουλου από αριστερά και γύρισμα της μπάλας περίπου στο σημείο του πέναλτι.

Το Ναύπλιο προσπάθησε να πιέσει όλο και περισσότερο, εγκαταστάθηκε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τον στόχο του δεν τον πέτυχε. Από ένα σημείο και μετά είχε και να αντιμετωπίσει την σκοπιμότητα των φιλοξενούμενων με τραυματισμούς, κλπ., που ροκάνιζαν το χρόνο και σταματούσαν τον ρυθμό του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό οτι το παιγνίδι έληξε στο 98’.

Το Ναύπλιο σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο είχε δοκάρι με τον Αγγελόπουλο και άλλες τρεις περιπτώσεις με Αγγελόπουλο, Καλυβά, Δριμούρα.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Λυγουριού έφθασε τους 4 βαθμούς σε 2 αγώνες και με νίκη την επόμενη αγωνιστική επί των Σπετσών θα έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα -υποθήκη για την υλοποίηση του στόχου του να πλασσαριστεί φέτος στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΝΑΥΠΛΙΟ (Χ.Σταυρόπουλος): Φ.Παπασαράντος- Γ.Φλεβάρης, Μπούκουρης, Διαμαντής Ι, Σάκουλης- Οβτονγκ, Διαμαντής ΙΙ, Π.Παπασαράντος (46’ Καλυβάς), Μίχος (80’ Διαλιάτσης)- Αγγελόπουλος, Δριμούρας.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Α.Α., Γαλάνης, Λαμπρούσης, Διδασκάλου- Καραμάνος, Μέντης- Καζάς (80’ Γαρβιηλίδης), Λούκας (90’ Γ.Γ.Ρέκκας), Νέτζα (82’ Οψιμούλης)- Καραβιάς (66’ Ρούμπος).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ