Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ«Δημοτική αρχή Άργους Μυκηνών: Ακαθάριστα ακόμη τα ρέματα από Χειβιδόπουλο- Ελπίζουμε στον...

«Δημοτική αρχή Άργους Μυκηνών: Ακαθάριστα ακόμη τα ρέματα από Χειβιδόπουλο- Ελπίζουμε στον καλό καιρό…»

Αμετανόητος και υπερφίαλος ο ανίκανος όπως αποδείχθηκε στον χειρισμό σοβαρών θεμάτων κ. Χειβιδόπουλος, συνεχίζει τα ψέματα και την κοροϊδία στους ταλαιπωρημένους και χτυπημένους από τις καταστροφές ανθρώπους.

Αντί να αναρωτηθεί αν είναι, μετά το “ΖΟΡΜΠΑ”, ο καθ’ ύλην υπεύθυνος για την καταστροφή που μας βρήκε από τις πλημμύρες, γιατί είχε όλα τα ρέματα ακαθάριστα (πράγμα που επιβεβαίωσαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ των περιοχών που επλήγησαν) εκείνος αναζητεί την προσωπική του πολιτική επιβίωση.

Αντί να συναισθανθεί τι έχει κάνει και να ζητήσει συγγνώμη, στέλνει δελτία τύπου και καλεί σε συνεντεύξεις (γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΑΣΣΟΣ με δυο σίγμα).

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Άργους Μυκηνών και ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος είναι δίπλα στα προβλήματα και συνεχίζουν μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως.
“Παρηγορήτρες” ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ αλλά ούτε και “φιλοσόφους”, αγωνιζόμαστε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και καλό θα είναι οι υπεύθυνοι γι’αυτά τα χάλια να αναλογιστούν τις δικές τους ευθύνες και από σεβασμό και μόνο σε όσους επλήγησαν να ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, μετά και την επιστολή που του απέστειλε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, να αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία και να δώσει τις δέουσες εντολές να καθαρίσουν τα ρέματα που έχουν μπαζωθεί από τα φερτά υλικά. Όσο ολιγωρεί και περιμένει τον κ. Χειβιδόπουλο, ο οποίος ήδη πολιτικά τον έχει εγκαταλείψει, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε επιδιώκει άλλη πορεία, θα του κοστίζει πολιτικά αλλά κυρίως αυτό που εμάς ενδιαφέρει είναι ότι διατρέχουμε τον κίνδυνο να επαναληφθούν δυσάρεστες καταστάσεις για τους δημότες μας.

Συνεχίζει να αυτοθαυμάζεται και να θριαμβολογεί νομίζοντας ότι με το να “καθαρίσει” 150 μέτρα του χειμάρρου στο Κιβέρι έκανε τη δουλειά του. Ακαθάριστα παραμένουν τα δεκάδες ρέματα σε όλη την επικράτεια του δήμου μας και θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να τα είχε καθαρίσει και πριν και μετά την πλημμύρα να δουλεύουν στο φουλ …

Αν έχει το θάρρος ο κ. Χειβιδόπουλος ας αφήσει τις ανούσιες κορώνες και ας μας πει πόσα συνεργεία και πού δουλεύουν κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Περιφέρειας την τελευταία εβδομάδα την στιγμή που ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει στους δρόμους είκοσι εργολάβους με δεκάδες μηχανήματα. Φτάνουν πια τα μισόλογα και οι φανφάρες. Ο κόσμος θέλει έργα και μάλιστα άμεσα.

Ο χειμώνας είναι μπροστά μας και τα προβλήματα πρέπει τάχιστα να επιλυθούν. Οποιαδήποτε ολιγωρία θα κοστίσει περιουσίες ανθρώπων και καταστροφή δημοσίων υποδομών. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους και ας αντιληφθεί και ο κ. Τατούλης ότι όσο αφήνει μόνο του τον κ Χειβιδόπουλο εκτίθεται και ο ίδιος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ