Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΓάμος αλά ελληνικά για τη Μαρία Μενούνος - Δείτε τη λαμπερή νύφη

Γάμος αλά ελληνικά για τη Μαρία Μενούνος – Δείτε τη λαμπερή νύφη

Παντρεύεται στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας, η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια –

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον παραδοσιακό ελληνικό γάμο

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, παντρεύεται αυτή την ώρα, στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας, η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Μαρίας Μενούνος.

Τα πάντα από νωρίς, σήμερα το πρωί ήταν στην εντέλεια για τον θρησκευτικό γάμο της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, με ολόκληρο το χωριό να ζει στο ρυθμό του γάμου.

Η νύφη φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη μπήκε σε μια άμαξα που την οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι, στήνοντας τον γαμπρό μιάμιση ώρα!

Στην αυλή του σχολείου του χωριού έχει στηθεί το γαμήλιο τραπέζι με εντυπωσιακό στολισμό, όπου τα πάντα «φωνάζουν» Ελλάδα.

Στις συνθέσεις που στολίζουν τα τραπέζια δεσπόζουν λεμόνια και είναι άκρως εντυπωσιακές, ενώ στα πιάτα έχουν τοποθετηθεί αναμνηστικά σουπλά με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς.

Το μενού έχει επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που γίνεται το γαμήλιο γλέντι έχει στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας. Το μενού, ωστόσο, έχει έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη.

Στους λογαριασμούς της στα social media η Μαρία πριν το γάμο της ανέβασε στιγμιότυπα από την προετοιμασία, ενώ οι γονείς της τρισευτυχισμένοι, χόρευαν στην πλατεία του χωριού περιμένοντας να συνοδεύσουν την κόρη τους στην εκκλησία.

Η Μαρία χαλαρή και χαμογελαστή, τραγούδησε το «Σε θέλω- με θέλεις» και έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω instagram.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ